Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van Abbemuseum

  • Noord-Brabant
  • Eindhoven
  • Eindhoven-Centrum
Bilderdijklaan 10, 5611 NH Eindhoven, Nederland
2 - 350 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Van Abbemuseum

Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kunst als inspiratie
Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Moderne en hedendaagse kunst kunnen een bron van inspiratie zijn om samenwerking in uw organisatie te stimuleren. Kunst is een stimulerende prikkel op het gebied van innovatie, creatief denken en het omgaan met veranderingen. Laat u rondleiden langs topwerken uit de eigen collectie of de wisseltentoonstellingen, en bewonder de architectuur van het gebouw.

Een inspirerende omgeving om gasten stijlvol te ontvangen. Het auditorium (ruimte voor 115 personen) en het museumcafé zijn bijzonder geschikt voor tal van exclusieve bijeenkomsten. Bij goed weer kunt u ook terecht op het prachtige terras aan de Dommel.

In museumcafé Flavours kunt u heerlijk lunchen, maar ook buiten de reguliere openingstijden van het museum terecht voor walking dinners, borrels of bijvoorbeeld een bruiloft. Naast ons aanbod aan creatieve en culinaire arrangementen is het ook mogelijk een evenement op maat samen te stellen.

Kortom: een bron van verwondering, inspiratie en verbeelding.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het centrum van Eindhoven en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (Bus 1, richting Philips Campus/Waalre) of auto.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op loopafstand van het museum ligt de parkeergarage Q-park Stadhuisplein.

Contact

Bilderdijklaan 10, 5611 NH Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bilderdijklaan 10, 5611 NH Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer