Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

't Goude Hooft

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL, Den Haag
2 - 500 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

't Goude Hooft

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven
Live muziek

De sfeervolle ambiance vol beleving, romantiek en creativiteit maakt ’t Goude Hooft dé locatie van Den Haag voor al uw feesten en partijen. Van een gezellige lunch op de vide, tot intiem diner in de Ridderzaal en van receptie in de binnentuin tot een fantastisch feest in Club 1660.

Receptie:
Uw verjaardag, afstuderen, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of jubileum vieren met een gezellige receptie? Ook dat is mogelijk in ’t Goude Hooft! Geniet van een goed glas wijn of een lekker koud biertje in de rustieke Ridderzaal of trendy Club 1660. Is het mooi weer? Dan ontvangen wij u graag in onze binnentuin.

Wilt u uw receptie combineren met een buffet of diner? Wij bespreken graag uw wensen met u.

Diner:
Een uitgeserveerd diner of juist een uitgebreid buffet? Alles is mogelijk in ’t Goude Hooft! Mooie ronde tafels of een lange tafel waar al uw gasten aan plaats nemen voor het diner of juist een informele opstelling voor het buffet? Wij verzorgen het graag voor u!

Feest:
Voetjes van de vloer en handen in de lucht! Voor welke gelegenheid u ook een feest wilt geven, bij ’t Goude Hooft gaat er een wereld voor u open.

De feestzaal, Club 1660, is gelegen onder ’t Goude Hooft. In deze club is alles aanwezig om er een geweldig feest van te maken. Van een grote bar, tot een vaste DJ booth, van feestverlichting tot een fantastische geluidsinstallatie, van garderobe tot podium, van knusse zitjes tot een grote dansvloer!

Geeft u een feest voor een kleiner gezelschap. Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de zaal te verkleinen, zodat er een intieme ruimte ontstaat waar wij ook een mooi feest voor u kunnen verzorgen!

Overnachten:
Wilt u een weekendje in Den Haag doorbrengen, heeft u gasten van ver die u bezoeken of zoekt u speciale plek voor de huwelijksnacht?

De Haagse herberg anno nu biedt u weer de mogelijkheid om te blijven overnachten in het hart van Den Haag. Sinds kort kunt u genieten van alle luxe die u in een suite voor kunt stellen! Wat dacht u van een aparte living, pantry of kitchenette, open haard en minimaal 2 flatscreens! Bij ’t Goude Hooft is het straks allemaal mogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw evenement in het hart van Den Haag te laten plaats vinden? Neem dan contact met ons op!

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Midden in het zakelijke, culturele en politieke gouden hart van Den Haag!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ridderzaalja3224601610070-
Club 1660nee----200-300
Club 1660 (met tussenwand)nee----100-125
Videja-----20-
Restaurantja-----150-
't Goude Hooft exclusiefja----800250800

Parkeren in de buurt van deze locatie

De dichtsbijzijnde parkeergarage is de Torengarage in de Torenstraat, meer informatie op www.q-park.nl.

Contact

Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer