Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Supperclub Cruise

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
De Ruyterkade Pier 14, 1011AA, Amsterdam
1 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Supperclub Cruise

Nachtvergunning
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Hop on board en creëer onvergetelijke herinneringen zoals dat alleen mogelijk is aan boord van Supperclub Cruise. Het schip beschikt over 3 dekken; Le Bar Noir, La Salle Neige en het ruime buitendek. Vanwege de multifunctionaliteit van de ruimtes, biedt het schip talloze mogelijkheden om elk evenement tot een overweldigend succes te maken. Van sit-down dinners, recepties en trouwerijen tot clubavonden. Alles kan en alles mag! Elk dek is afzonderlijk of tezamen af te huren.

La Salle Neige
De witte zaal is groot (120m2), wit en inspirerend. Ingericht met prachtige witte bedden die in no time kunnen worden omgebouwd tot banken. Een andere mogelijkheid is om de bedden geheel te verwijderen om optimaal ruimte te creëren. De opties voor jouw event op Supperclub Cruise zijn eindeloos.

Le Bar Noir
De zwarte bar is net iets groter dan de witte (130m2) en heeft een hippe en enigszins mysterieuze uitstraling. Er kunnen verschillende creaties worden gemaakt met het zwarte meubilair; van vergaderopstellingen met stoelen of banken tot een grote ruimte ingericht voor een congres. Kortom, multifunctioneel.

Upperdeck (buiten)
Het bovendek leent zich uitstekend voor evenementen in de buitenlucht. Wat dacht je van een borrel of cocktailworkshop tijdens zonsondergang op het buitendek?

Trouwlocatie
Supperclub Cruise is een officiële trouwlocatie, waarbij alle registers opengetrokken kunnen worden. Ons creatieve team kan zorgen voor een gehele aankleding van de cruise. Alles compleet naar wens.

(Inter)nationale wateren
Naast de ruime variatie in mogelijkheden voor evenementen kan Supperclub Cruise naar verschillende plaatsen binnen de Benelux varen om het evenement nog spraakmakender te maken. Antwerpen, Düsseldorf, Keulen en Brussel hebben reeds kennis gemaakt met Supperclub Cruise.

Je kunt de Supperclub Cruise afhuren en het evenement zelf plannen, of je kunt ons vragen om een op maat gemaakt concept te creëren. We hebben ons eigen, ervaren en creatieve team van chefs, artiesten, entertainers, DJ’s en VJ’s die al jouw dromen kunnen omzetten naar realiteit.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Supperclub Cruise ligt bij Pier 14 achter het Centraal Station van Amsterdam.

Er kan gevaren worden op het IJ, IJsselmeer, op de meeste rivieren en wateren in de Benelux. Er kan worden aangelegd in de havens van de meeste grote steden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Upperdeckja----250100250
Le Bar Noirja----250100250
La Salle Neigenee----250100250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren op parkeerterrein afhankelijk van waar de Cruise is aangemeerd.

Contact

De Ruyterkade Pier 14, 1011AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

De Ruyterkade Pier 14, 1011AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website