Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Studio 21

  • Noord-Holland
  • Hilversum
Joop van Den Endeplein 7, 1217 GP Hilversum, Nederland
20 - 1600 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Studio 21

ENTER THE MAGIC CIRCLE
In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Een high-end eventlocatie! IT’S A KIND OF MAGIC!

Wij gaan altijd voor het beste. Echt alles klopt. Dat merk je meteen. Wij verrassen door verwachtingen te overtreffen. Wij willen avontuur. Wij creëren onze eigen paden. Zetten de nieuwe standaard. En dan zijn wij al weer verder. Bekijk wat wij als locatie voor jullie kunnen betekenen.

SETTING
Een unieke arena-setting met drie verschillende niveaus. Een diner voor 700 man, een congresopstelling voor 1.250 man of een feest voor 1.600 man, het kan allemaal. De setting kunnen we aanpassen naar jullie wensen.

STATE-OF-THE-ART TECHNIEK
Uniek is het maar liefst 450m² grote LED-scherm in de Studio rondom in combinatie met geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond. State-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn.

Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 450 vierkante meter LED-schermen en de overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt niet simpelweg naar een show of presentatie, maar je zit midden in de beleving. Jij bent onderdeel van de magie!

BRANDING
Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jullie organisatie verweven kan worden in het event. Wij hebben tientallen brandingsmogelijkheden door de gehele locatie, waarmee we in no time een verpletterende merkbeleving neerzetten. Van een giga LED-scherm bij de entree, banieren in de zalen tot aan een gepersonaliseerde catering.

FULL SERVICE
Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen; één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Studio21 ligt midden op het Media Park te Hilversum. De evenementenlocatie is goed bereikbaar met de auto, het Media Park ligt dichtbij de snelweg en er zijn 2.000 parkeerplekken voor de deur. Ook met openbaar vervoer is Studio21 goed te bereiken met een eigen treinstation Hilversum Media Park en een bushalte voor de deur.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Studio21nee--115052016007501600
Foyernee--250125800160800
Videnee--10050200100200
Loungebarnee--2515302550

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is ruime parkeergelegenheid. Op circa 300 meter van de hoofdingang van Studio21 bevindt zich een groot parkeerdek met 2.000 parkeerplekken.

Contact

Joop van Den Endeplein 7, 1217 GP Hilversum, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Joop van Den Endeplein 7, 1217 GP Hilversum, Nederland
Toon mij het telefoonnummer