Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Skoop zaalverhuur

  • Zuid-Holland
  • Boskoop
Alphenseweg
30 - 100 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Skoop zaalverhuur

Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Er is altijd wel een reden voor een goed feest. Skoop is daar bij uitstek een fantastische plek voor! Wij verzorgen diverse soorten feesten op onze unieke en sfeervolle locatie aan rivier de Gouwe.

Wat zijn zoal de mogelijkheden?

FEESTAVOND
Jarig? Jubileum? 10 jaar getrouwd? Of gewoon omdat het kan? Een gezelligere plek is niet te vinden. Veel is mogelijk qua hapjes en drankjes, informeer naar de mogelijkheden.

JA IK WIL…….
Skoop is een officiële trouwlocatie. De dag van uw leven kunt u zelf vormgeven. Er zijn verschillende opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een dansvloer met een band en live muziek. Of vooraf aan het feest een gezellig diner met de mensen die het dichtst bij u staan. Skoop is ideaal voor een feest tussen de 40 en 100 personen.

BBQ
groepen kunnen bij ons uiteraard ook heerlijk hapje komen eten. Voor diner hebben we een aantal opties. Bij mooi weer kunt u bijvoorbeeld een barbecue arrangement reserveren. Wij verzorgen dan b.v. een complete BBQ op ons terras.

TAPAS
Voor ieder wat wils. Tapas werken heel goed voor grote groepen. Vooral als u het niet te statisch wilt hebben: statafels, lekker rondlopen en ondertussen verwend worden met ons Walking Tapas arrangement. U kunt van te voren dieeten en allergieen aangeven, dan houden we daar rekening mee.

BUFFET
Bij Skoop bieden we ook de optie voor een buffet aan. Een tafel vol met lekkers! Wij zorgen o.a. voor vers bereidde salades, vlees en vis. Bij de bespreking kunt u uw wensen voor het buffet aangeven.

Zakelijke bijeenkomsten
Voor b.v. vergaderingen, bedrijfspresentaties of workshops. Voor feesten van 40 tot 100 personen.

Is uw interesse gewekt?

Wij zijn in ieder geval klaar voor een goed feestje!

Locatie

Aan het water
Aan de rivier 'De Gouwe' met terras aan het water

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeerruimte naast de deur!

Contact

Alphenseweg
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Alphenseweg
Toon mij het telefoonnummer