Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

SilverDome

  • Zuid-Holland
  • Zoetermeer
Van der Hagenstraat 20, Zoetermeer, Nederland
10 - 8000 Personen
8 Zalen
Eigen catering is mogelijk

SilverDome

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Ja-woord geven

Wilt u een evenement organiseren of uw personeel een training aanbieden? SilverDome biedt u uitgebreide mogelijkheden om al uw zakelijke events te hosten. Onze ijshal is enorm groot en beschikt over diverse extra faciliteiten die een verblijf in SilverDome veraangenamen. Aan eten en drinken is dan ook geen gebrek want daarvoor kunt u bij Sportsbar Hot Wings terecht.

Evenement: productintroductie
Heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u dat bij een groot publiek onder de aandacht brengen? Kies dan voor onze unieke locatie waarbij je in een winterse omgeving geïnteresseerden kennis laat maken met uw product. Wij beschikken over allerhande mogelijkheden om van uw evenement een perfecte dag te maken.

Personeelstraining en -werving
Als u het personeel een training aan wilt bieden of een evenement organiseert om nieuw personeel te werven, dan kan dat uitstekend in SilverDome. U voert een onderscheidende campagne waarbij op het ijs van alle deelnemers een ware teamprestatie wordt gevraagd. Uw (toekomstig) personeel beleeft een leuke en leerzame dag, terwijl u direct de gelegenheid hebt om hen in een andere omgeving mee te maken.

Uiteenlopende mogelijkheden

Bij ons is werkelijk alles mogelijk zodat je zeker weet dat uw evenement een succes wordt. Onze ijshal kan op verschillende manieren worden ingericht, afgestemd op uw eisen en wensen en onze mogelijkheden. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een wintermarkt of maak van onze businesslounge een multimediale ruimte. Laat ons (op aanvraag) bekende sprekers voor uw evenement uitnodigen die een inspirerende presentatie voor uw gezelschap verzorgen. Uiteraard geheel passend binnen het thema van uw special event.

Wilt u ook een evenement organiseren in SilverDome of wilt u met ons de mogelijkheden bespreken voor uw zakelijke event? Neem dan contact met ons op!

Locatie

Aan de snelweg

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Businesslounge ---Ja----
Herenkamer--JaJaJaJaJaJa
BestuurskamerJa-------
Grandcafé Ilili JaJaJaJaJaJaJaJa
On The Rocks -----JaJaJa
Grandcafé Ilili JaJaJaJaJaJaJaJa
On The Rocks -----JaJaJa
Sportsbar Hotwings---Ja-JaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s.

Contact

Van der Hagenstraat 20, Zoetermeer, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van der Hagenstraat 20, Zoetermeer, Nederland
Toon mij het telefoonnummer