Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Poesiat & Kater

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Oost
Brouwerij Poesiat & Kater, Polderweg, Amsterdam, Nederland
25 - 300 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Poesiat & Kater

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Een afstudeer- of promotieborrel, je verjaardag, een babyborrel of bruiloft, afscheid nemen van de buren of gewoon even borrelen na een vergadering? We verzorgen jouw borrel of feest bij elke gelegenheid. Starten met een rondleiding, proeverij of diner, ook dat kan! De Entresol is exclusief te reserveren. Je kijkt uit over het proeflokaal en krijgt daarmee ook de gezelligheid van beneden mee. Bovendien beschik je over je eigen bar. Maar ook in het Proeflokaal beneden organiseren we de ideale setting voor jouw borrel of feest!

Het pand is omgeven met hoge ramen en heeft openslaande deuren naar een ruim terras van 200m2. Dit is met name in de zomer een heerlijke break out. Maar ook juist met minder mooi weer, zorgen onze ruime parasols met heaters voor het nodige comfort. Ideaal voor borrels en diners. Het is een prachtig verbouwd en historisch pand waar u op al uw gasten indruk zult maken.

Het terras is ook een ideale break- out tijdens vergaderingen of presentaties, en biedt tevens de ideale mogelijkheid voor een borrel of diner na afloop van het event. Op aanvraag uit te breiden met een proeverij van onze bieren of een rondleiding door de brouwerij. Onze chef Tommy stelt graag een menukeuze voor, met bij elk gerecht een suggestie voor een bijpassend bier. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor brunch, diners en borrels.

Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Gelegen op 5 minuten loopafstand van (treinstation) Amsterdam Muiderpoort. Goed bereikbaar met de auto.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
EntresolJa40303030605580
ProeflokaalJa80605050100120200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergelegenheid voor de deur (betaald). Voor grote gezelschappen voldoende parkeergelegenheid bij Q-park Oost (5 minuten lopen vanaf de locatie).

Contact

Brouwerij Poesiat & Kater, Polderweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Brouwerij Poesiat & Kater, Polderweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer