Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pieterskerk Leiden

  • Zuid-Holland
  • Leiden
Kloksteeg 16, 2311SL, Leiden
2 - 2000 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Pieterskerk Leiden

Ja-woord geven
Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig
Fotoreportage
In de monumentale Pieterskerk in Leiden verandert elk evenement in een wel heel bijzondere belevenis. 
De eeuwenoude historie van deze laatmiddeleeuwse stadskerk is zichtbaar en voelbaar in de verschillende ruimten en zorgt voor een unieke sfeer.
De Pieterskerk is geschikt voor iedere denkbare bijeenkomst zoals een concert, symposium, receptie, diner, feest, beurs, festival of vergadering. Het schip van de Pieterskerk is ruim tweeduizend vierkante meter groot en daarmee bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Voor kleinere groepen is de koorkerk, bibliotheek of de 17e eeuwse kerkmeesterskamer bijzonder geschikt. De kerk is voorzien van vloerverwarming waardoor de temperatuur altijd aangenaam is.
Stadvilla Rameau
Vanaf begin 2013 beschikt de Pieterskerk over de naastgelegen Stadsvilla Rameau. Een unieke locatie in Nederlands erfgoed. De privé Stadsvilla bestaat uit drie verdiepingen, is luxueus, zeer comfortabel ingericht. Uitermate geschikt als ruimte om te vergaderen. En dit in het hart van Leiden.
Techniek
Er zijn voldoende technische faciliteiten aanwezig zoals een eigen geluidsinstallatie, lichtset, hijsinstallatie (apparatuur kan tot 25m hoogte aangebracht worden), krachtstroom en kabelgoten.
Catering
De Pieterskerk beschikt over preffered partners in de catering. In overleg is kan gebruik gebruik te maken van een externe cateraar.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
De Pieterskerk is schitterend gelegen in het hart van de historische binnenstad van Leiden. Het Centraal Station en een groot parkeerterrein zijn op loopafstand. Bovendien ligt Leiden centraal in de Randstad op korte reisafstand van Noordwijk, Den Haag en Amsterdam.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Schip & Koorja--200080013008002000
Koorja40100250130200130200
Kerkmeesterkamerja----158-
Pieterskerkcaféja----602560
Villa Rameauja-----8-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Net buiten het centrum van de stad bevindt zich het parkeerterrein Haagweg. Hiervandaan rijdt een gratis shuttledienst naar de Pieterskerk en weer terug. Parkeerkaarten kunnen gereserveerd worden via de Pieterskerk.

Contact

Kloksteeg 16, 2311SL, Leiden
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kloksteeg 16, 2311SL, Leiden
Toon mij het telefoonnummer