Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Partyboot De Brandaris

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
Parkhaven 15, 3016 GM, Rotterdam
25 - 160 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Partyboot De Brandaris

Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

Partyboot en Restaurantschip De Brandaris is een bijzondere verschijning op het water!

De Brandaris is in Rotterdam bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants.  Maar de Brandaris is veel meer! In te zetten voor rondvaarten, bijeenkomsten, lunches, diners of een gezellige feest avond. Dit alles kan met of zonder buffet. De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat Partyschip De Brandaris uniek is op het water. Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages en een buffet lift, waardoor het buffet uit de “grond” komt. Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven. Op de begane grond, de voorsalon met Bar en de Achtersalon met de buffet lift.  Op het bovendek een “stamtafel” ruimte en de bovensalon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyschip de Brandaris.

De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties, varende bijeenkomsten, lunches en feestavonden tot 150 gasten.  Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst tot een gezellig familiefeest. 

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Aan de Parkhaven te rotterdam, nabij de Euromast

Trefwoorden
Partyboot; restaurant schip, rondvaart, Cruise, zaal, ruimte, training, kick-off, trainingen, zaalverhuur, zalenverhuur, personeelsfeest.
accommodatie, feestzaal, feestlocatie, feesten, ruimte huren, zalenverhuur, evenementenlocatie, receptie, borrel, diner, personeelsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfs party, partij, themafeesten, bedrijfsfeest.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Restaurantja40608070150134160

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende, parkeergelegenheid, na 18.00 gratis

Contact

Parkhaven 15, 3016 GM, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parkhaven 15, 3016 GM, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer