Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Old Dutch - Breda

  • Noord-Brabant
  • Breda
  • Breda-Centrum
Sint Janstraat, Breda, Nederland
8 - 600 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Old Dutch - Breda

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen op een unieke en inspirerende locatie in Breda? Dat kan bij Old Dutch! Middenin het centrum van Breda zijn er meerdere mogelijkheden om met uw zakelijke gezelschap de dag door te brengen.


GROUND FLOOR ZAAL
Deze zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings, workshops, creatieve sessies, brainstorm sessies en actieve presentaties tot maximaal 30 personen, variërend in welke opstelling u de zaal wilt indelen. De ruimte is sportief ingericht met meerdere beeldschermen aan de wand en verschillende staan tafels + krukken. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, geluid, podium, wifi, flipover. Beamer + scherm zijn niet inbegrepen maar kunnen wij voor u regelen.

FIRST FLOOR ZAAL
De first floor zaal is geschikt voor vergaderingen, meetings, workshops, creatieve sessies, brainstorm sessie en presentaties tot maximaal 100 personen, variërend in welke opstelling u de zaal wilt indelen. De ruimte is sportief/chique ingericht met een aantal beeldschermen aan de muur, graffiti kunstwerken aan de wand/plafond en staan/zittafels met krukken/stoelen. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, geluidsysteem + microfoons, podium, wifi, flipover, pointer en beamer + scherm (2.0 m – 3.5 m).

RESTAURANT ZAAL
De restaurant zaal is geschikt voor vergaderingen, meetings, workshops, creatieve sessies, brainstorm sessie en presentaties tot maximaal 150 personen, variërend in welke opstelling u de zaal wilt indelen. De ruimte is chique ingericht met een prachtig verlaagd plafond voorzien van Amerikaanse ornamenten met uitzicht op de grote markt van Breda. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, geluid, wifi, flipover, katheder en tafels + stoelen. Beamer + scherm zijn niet inbegrepen maar kunnen wij voor u regelen.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Old Dutch Sportsbar & Restaurant vind je in het centrum van Breda.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
RestaurantJaJaJaJaJaJa JaJa
First Floor (sportsbar)JaJaJaJaJaJaJaJa
Ground Floor (sportsbar)JaJaJaJaJaJaJaJa
PubJaJaJaJaJaJaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Rond het centrum zijn een tal van betaalde parkeerplaatsen beschikbaar. Op 15 min lopen kunt u buiten het centrum ook gratis parkeren.

Contact

Sint Janstraat, Breda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Janstraat, Breda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer