Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

OCEANDIVA Original

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
200 - 1500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

OCEANDIVA Original

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

BEDRIJFSFEEST
Capaciteit algemeen: 100 – 1.500 gasten
Sit-down: 100 - 500 gasten
Buffet: 200 - 1.250 gasten
Walking dinner: 200 - 1.500 gasten

Verleg uw grenzen en organiseer uw personeelsfeest, themafeest, jubileumfeest of kerstfeest in Nederland, Duitsland of België. Elk event is te allen tijde customized en uniek. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Door het speelse karakter van de locatie is het mogelijk om bijvoorbeeld ontvangst, diner en het feest in verschillende ruimtes te laten plaatsvinden.

ROADSHOW

Capaciteit: 100 – 1.500 gasten
Met een roadshow op de ORIGINAL brengt u uw evenement letterlijk in beweging. U investeert éénmalig in opbouw en afbouw, waarna uw product of dienst binnen twee weken in tien steden gepresenteerd kan worden aan uw klanten, relaties of resellers. Uw doelgroep maakt minder autokilometers, wat niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar dit zorgt ook voor een lagere no-show. Samen met u kijken wij naar de bereikbaarheid van uw evenement en de verdeling van de steden. Ook wordt er gekeken naar parkeer- en transfermogelijkheden, omliggende snelwegen, afstand tot vliegvelden tot en met de hotelcapaciteit van de betreffende stad. Wij hebben samen met u één doel: mensen en merken bij elkaar brengen op een bijzondere manier.

BRAND EVENT

Capaciteit: 100 – 1.500 gasten
Maak uw merk sterker met een brand event aan boord van OCEANDIVA en creëer een memorabel moment voor uw doelgroep. De locaties van OCEANDIVA zijn imposante verschijningen waar niemand omheen kan, waardoor zij eveneens uitermate geschikt zijn als onderdeel van merkcampagnes. De twee locaties van OCEANDIVA geven ongekende ruimte voor uw creatieve ideeën. Organiseer een wervelende wakeboard-show voor uw relaties, presenteer uw nieuwste kledinglijn op het buitenterras of ga voor een oogverblindend vuurwerkspektakel op de maat van de muziek. Zowel binnen als buiten bieden de locaties bijzonder veel mogelijkheden voor branding. Ons team denkt graag met u mee om uw merkverhaal over te brengen. Maak uw brand event sensationeel, prikkel de zintuigen en overtuig uw doelgroep met uw merk.

"Een sensationeel evenement dat incl. de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience heeft bezorgd. Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!"

- Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Nabij luchthaven
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen waar u wilt. Een greep uit de plaatsen waar OCEANDIVA ORIGINAL kan aanmeren: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Antwerpen, Brussel, Gent, Keulen en Düsseldorf.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Centrale ruimteJa350150350-150015001500

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties langs de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren ook uw eigen kade behoort tot de mogelijkheden! Heeft u een bijzondere wens en wilt u duurzaam omgaan met vervoer naar uw evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer