Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Napkins

  • Utrecht
  • Woerden
Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden, Nederland
4 - 100 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Napkins

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Onze ruimtes hebben een huiselijke inrichting met grote ramen, waardoor er veel natuurlijk daglicht naar binnen komt. Zo kunnen jouw vergadergasten vergaderen in een fijne en ontspannen sfeer.

In onze vergaderruimtes kunnen wij 4 tot 100 gasten ontvangen. Daarnaast zijn ze allemaal uitgerust met alle technische middelen die nodig zijn voor een goede vergadering zoals:
• Een beamer
• Geluidsinstallatie
• Gratis wifi
• Flip-over

Alle ruimtes grenzen aan onze lunchroom. Hierdoor kunnen kleinere groepen de lunchroom ook als uitvalbasis gebruiken en kunnen jouw vergadergasten de vergadering even onderbreken met een heerlijke kop koffie of een lunch.

Vergaderarrangementen
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen doen waar zij voor komen, die succesvolle meeting. Daarom krijg je bij ons altijd alles wat nodig is voor een goede vergadering, want in ons basisarrangement zit standaard:
• Koffie en thee
• Tafelwater
• Koekjes en Fruit

Wil jij wat meer luxe?
Dat kan door jouw basisarrangement te upgraden met extra’s om jouw vergadergasten even te verwennen. Denk hierbij aan:
• Een frisdrank ronde
• Barista ontvangst
• Zoets van onze chef
• Een Brainbooster smoothies

Voor welk arrangement jij ook kiest, onze collega’s staan voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jij een top meeting hebt.

Eten & drinken
Tijdens de vergadering kun je heerlijk bij ons eten. Onze chef-kok bereid de maaltijden met heerlijke, verse, lokale producten in onze eigen keuken.

Start jouw bijeenkomst met een ontbijt
Een goed begin van de dag zorgt ervoor dat jij vol energie de dag in gaat. Wij zorgen met ons heerlijke ontbijt dat jouw dag fantastisch van start gaat en dat jij de vergadering vol motivatie en concentratie kan beginnen.

Pauzeer met een heerlijke lunch
Met deze onderbreking zorgen wij ervoor jij weer nieuwe energie en focus hebt voor het vervolg van de meeting. Voor grotere groepen hanteren wij de vergaderlunch. Deze bestaat uit een mix van sandwiches, wraps en Italiaanse bollen die wij op de menukaart hebben staan. Kleinere groepen kunnen ook plaatsnemen in onze lunchroom en á la carte bestellen. Met onze uitgebreide kaart hebben wij voor iedere gast iets lekkers.

Sluit af met een borrel of diner
Na een serieuze meeting is het persoonlijk afsluiten belangrijk voor het succes van jouw team. Dus strijk neer op ons terras met een lekker glas wijn en een borrelplank of laat onze chef een heerlijk diner voor jullie bereiden en sluit jouw bijeenkomst goed af.

Overnachten
Wil jij naast een geheel verzorgde vergadering ook comfortabel overnachten? Geen probleem! Afhankelijk van jouw budget, bieden wij verschillende opties en locaties aan. Deze zijn op circa 1,5 kilometer afstand te vinden. Geef jouw wensen aan en wij regelen de rest! Maken jullie de specifieke afspraken liever zelf, dan kunnen wij hiervoor contactpersonen aandragen en het contact initiëren.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Napkins is gevestigd in Woerden en ligt midden in de Randstad, ook wel het Groene Hart genoemd. Deze centrale ligging maakt Napkins de ideale vergaderlocatie voor teams die vanuit verschillende plaatsen willen vergaderen Woerden ligt langs de A12, waardoor wij uitstekend bereikbaar zijn met de auto.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HuislokaalJa122010
NieuwslokaalJa50401005510050
ContactlokaalJa202035203020
PauzelokaalJa1010

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er kan op ons eigen terrein en in de straten rondom Napkins gratis geparkeerd worden.

Contact

Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden, Nederland
Toon mij het telefoonnummer