Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Moustaqbel Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
Bloemgracht 38h, Amsterdam, Nederland
1 - 50 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Moustaqbel Amsterdam

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Moustaqbel = toekomst
Verbeter de wereld door uw bijeenkomst te organiseren in een bijzondere ruimte in het hart van Amsterdam. Dat is simpel gezegd, wat Moustaqbel Amsterdam kan bieden. De opbrengsten van deze locatie gaan volledig naar Stichting Dar Moustaqbel, een studentenhuis in Marrakech waar vijfenvijftig kansarme meiden uit geïsoleerde bergdorpen onder begeleiding wonen en studeren.

Ontvangst
Moustaqbel Amsterdam is door zijn rustieke ligging en intieme sfeer de ideale plek voor een vergadering, receptie of diner in de hoofdstad. Gelegen aan de charmante Bloemgracht, dichtbij parkeergelegenheid, is op de begane grond van een 17e eeuws grachtenpand een ruimte van 70 vierkante meter van alle gemakken voorzien. Naast een garderobe, een eigen entree, een Breakout ruimte en een prettig terras, heeft u de beschikking over wifi, flip-over, een beamer met scherm, een Sonos systeem.

Keuken
Moustaqbel’s keuken is vooral smakelijk. Van simpel tot bijzonder en luxueus - aan u de keuze. Wij werken samen met een aantal goede cateraars maar ook met Marokkaanse moeders die heerlijke gerechten bereiden. Maak gebruik van onze volledig ingerichte keuken of laat u bedienen en geniet van ons menu. We serveren mooie gerechten, gemaakt van verse, biologische, en gezonde ingrediënten. Deel uw wensen met ons, wij verzorgen het graag voor u. Wij verzorgen koffie, thee en lekkers tijdens uw vergadering of meeting.

Uniek in eenvoud
Door onze ruimte te huren steunt u onze gemotiveerde studentes die streven naar een beter bestaan. Dar Moustaqbel, letterlijk Arabisch voor Huis van de Toekomst, biedt deze studenten niet alleen een veilig thuis en gezonde voeding in de universiteitsstad Marrakech. Onderwijs staat centraal - wekelijks worden in onze studiezaal zo’n vijftien lesuren gegeven in de avonduren, variërend van Frans en Engels tot statistiek en computervaardigheid. Ook sport, persoonlijke ontwikkeling en kunst en cultuur vormen een vast onderdeel van elke week in het leven van onze studenten.

Kijk niet verder. Waar anders kunt u de wereld verbeteren terwijl u in alle rust met uw collega’s vergadert in het hart van Amsterdam? Dankzij uw brainstorm, presentatie, workshop, receptie, of feest kunnen achtergestelde vrouwelijke studenten hoger onderwijs volgen. Kom daarom naar Moustaqbel, op steenworp afstand van de Westertoren.

Bereikbaarheid
Dankzij de centrale ligging bent u met tram (7, 17), fiets, auto of boot snel op de plaats van bestemming. Parkeren kunt u onbezorgd bij de grote parkeergarage Q-park op nog geen tien minuten loopafstand.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
centrum

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Bloemgracht 38h, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Bloemgracht 38h, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website