Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Midden Nederland Hallen

  • Gelderland
  • Barneveld
Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld, Nederland
50 - 5000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Midden Nederland Hallen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.

Multifunctioneel evenementencomplex
Het hypermoderne pand beschikt over een auditorium (100 tot 2500 zitplaatsen) een expohal (2500 m², 14 meter hoog ) en 20 subzalen variërend voor 50 tot 350 personen en een sfeervol Grand Café. De verschillende ruimtes en zalen zijn koppelbaar, maar ook los te huren. Het totale vloeroppervlak bedraagt maar liefst 10.000 m²!

Energieneutrale locatie
De Midden Nederland Hallen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u en uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo zijn er 500 zonnepanelen op het dak van de Midden Nederland Hallen geplaatst. Daarnaast beschikt de locatie over warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. We gebruiken de warmte van de zomer om het pand 's winters te verwarmen en de winterkou om het pand in de zomer te koelen. Bovendien is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

Naast alle andere duurzaamheidsmaatregelen is het pand hiermee het eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland! 

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar

De Midden Nederland Hallen staan in Barneveld, letterlijk centraal in Nederland. Het complex ligt aan de snelwegen A30 en A1. Perfect bereikbaar dus vanuit elke locatie in Nederland.

Parkeren in de buurt van deze locatie

1350 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Contact

Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld, Nederland
Toon mij het telefoonnummer