Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Meijer aan Zee

  • Noord-Holland
  • Zandvoort
Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee, Zandvoort, Nederland
10 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Meijer aan Zee

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen met je voeten in ‘t zand? Het kan bij Meijer aan Zee!

Strandrestaurant Meijer aan Zee is een zeer sfeervolle locatie op het strand van Zandvoort. Als officiële trouwlocatie mag het bij Meijer aan Zee natuurlijk niet ontbreken aan een apart paviljoen speciaal voor bruiloften en partijen. Dit paviljoen is voorzien van hetzelfde stijlvolle interieur als het restaurant en hier kun je in alle privacy je bruiloft vieren met eigen terras, bar, veranda en zelfs een stukje privéstrand. Jullie hebben de beschikking over het gehele paviljoen zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van elkaar, het unieke uitzicht over zee, de gezellige sfeer en al het andere leuks dat het strand te bieden heeft.

Wij ontvangen de gasten met een hapje en een drankje, vervolgens vindt de huwelijksvoltrekking plaats onder een wit houten prieeltje op het voorgelegen privestrand.

Dit moet uiteraard beklonken worden met een toast gevolgd door een gezellig borrel waarna jullie met z’n allen aan tafel gaan. Deze prachtige dag wordt afgesloten met een spetterend feest.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken. Bij Meijer aan Zee kun je trouwen, toasten, dineren en feesten op één locatie in een relaxte en sfeervolle ambiance. Chique genoeg voor een bruiloft maar toch informeel en “lekker vrij” op het strand. Zo kun je kiezen voor een toast met champagne  of alleen  een informele borrel, een 3-gangen diner, gezellige BBQ of stijlvol ‘walking dinner’. Een groot feest of liever iets intiems? Bij Meijer aan Zee gaan wij er vanuit dat alles mogelijk is en geen vraag is ons dan ook te gek!

Uiteraard helpen wij graag om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken, in overleg met jullie stellen wij een tot in de puntjes verzorgd programma samen waarna wij graag een passende offerte maken.

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Gelegen aan het strand van Zandvoort.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In zijn diverse perkeerterreinen in de nabije omgeving.

Contact

Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee, Zandvoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee, Zandvoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!