Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

LF Gouda

  • Zuid-Holland
  • Gouda
De Lichtfabriek Gouda, Hoge Gouwe, Gouda, Nederland
1 - 300 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

LF Gouda

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven
Overnachten
Fotoreportage

Geniet van het industriële erfgoed in de historische binnenstad van Gouda. Voel de energie van toen, vertaald naar het nu!

Wat vroeger een Lichtfabriek was is nu eten, drinken en feesten! (en vergaderen, presenteren en trouwen!)

Het industriële verleden in dit monumentale gebouw, in combinatie met de stoere no nonsens inrichting van nu, zorgen ervoor dat deze oude lichtfabriek nu een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Bijzonder geschikt voor grote, maar ook voor kleine gezelschappen! In de naastgelegen Q-park is voldoende parkeergelegenheid. Maar aanmeren kan ook! Dansen en genieten van muziek vinden we fantastisch. LF Gouda beschikt over een volledige geluidsinstallatie en afdeling entertainment staat klaar om jullie te adviseren over live muziek of DJ’s in alle mogelijke prijsklassen.

Samen met onze andere locatie, Het Museumcafé Gouda, zijn wij gespecialiseerd in de Huwelijksceremonie zelf. Beide locaties zijn officiële trouwlocaties met bijzondere mogelijkheden om elkaar het Ja-woord in de openlucht (romantische binnenstad tuin) te geven of, bij slecht weer, in de Kapel van Museum Gouda of in de oude lichtfabriek! Via een écht Goudse Steegjes wandeling loop je met jullie gezelschap naar LF Gouda waar jullie een receptie, diner of dansfeest organiseren.

Begin 2021 opent Het Weeshuis, een luxueus Boutique hotel, waar ook gezelschappen ontvangen kunnen worden voor feestelijke bijeenkomsten.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Nabij luchthaven
Naast de deur, Q Park parkeergarage Het Bolwerk.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Q-park, direct naast de deur (onder het Best Western Hotel) Parkeergarage Het Bolwerk

Contact

De Lichtfabriek Gouda, Hoge Gouwe, Gouda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Lichtfabriek Gouda, Hoge Gouwe, Gouda, Nederland
Toon mij het telefoonnummer