Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

LantarenVenster

 • Zuid-Holland
 • Rotterdam
 • Rotterdam-Feijenoord
Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
20 - 450 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

LantarenVenster

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Facts

 • vijf sfeervolle filmzalen
 • één grote, multifunctionele zaal
 • een ruimtelijke foyer voor ontvangst
 • een aparte artiestenfoyer
 • één preffered cateraar
 • vele technische mogelijkheden (AV, licht en geluid)
 • uitstekende bereikbaarheid
 • unieke combinaties met film- en jazzprogrammering
 • een breed scala aan evenementen zoals congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.

Grote zaal
LantarenVenster heeft de beschikking over een grote, multifunctionele zaal. Deze ruimte beschikt over een inschuifbare tribune met een capaciteit van 255 plaatsen, met mogelijkheid van uitbreiding tot 300 plaatsen. Door de inschuifbare tribune biedt de ruimte plaats aan een breed scala aan evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een flexibele bar in de ruimte te plaatsen en is er een filmscherm beschikbaar. De grote zaal is te gebruiken voor congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.

Filmzalen
Het nieuwe gebouw telt vijf filmzalen van verschillende grootte met in totaal ruim 540 zitplaatsen. De filmzalen lenen zich uitstekend voor presentaties, kleinschalige congressen of kunnen dienen als subzaal in combinatie met de grote zaal.

Foyer
De foyer van LantarenVenster biedt uw gasten een prachtig uitzicht over de Maas. De grote ramen geven de foyer een lichte en ruimtelijke sfeer. Tevens is het mogelijk om via de foyer het buitenterras te betreden. De foyer is uitstekend te gebruiken voor walking diners, borrels en recepties.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
LantarenVenster is gevestigd op de Kop van Zuid, Wilhelminapier, in Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als metro, tram, bus en watertaxi.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja--300-450250-
Filmzaal 2nee--99----
Filmzaal 3nee--127----
Filmzaal 4nee--91----
Filmzaal 5nee--127----
Filmzaal 6nee--91----
Foyerja----500--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Rondom LantarenVenster zijn diverse parkeerterreinen te vinden. Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. De betaalautomaten accepteren uitsluitend chipknip of creditcard.

Ook kunt u gebruik maken van de parkeergarage van het World Port Center (P3), Q-Park de Rotterdam en Q-Park Boston & Seattle. Allen op loopafstand van LantarenVenster. 

Contact

Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer