Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoed Ulvenhart

  • Noord-Brabant
  • Strijbeek
Heistraat 16, 4858RL, Ulvenhout
2 - 120 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Landgoed Ulvenhart

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Landgoed Ulvenhart, een originele plek, écht een verrassend groene vergaderlocatie.
Landgoed Ulvenhart creëert de juiste omstandigheden voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, trainingen en workshops. Natuurlijke materialen en kalme aardetinten scheppen een omgeving van aandacht en concentratie. Het weidse uitzicht zet aan tot groots denken.

Flexibel inzetbaar
Verdeeld over twee boerderijgebouwen bieden we 4 ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Met oppervlaktes variërend van 20 m2 tot 100 m2 is het de perfecte plek voor zakelijke ontmoetingen, goede gesprekken en nieuwe inzichten.

De gebouwen en vergaderruimtes zijn in tal van combinaties te benutten. Zo kunt u bijvoorbeeld rustig vergaderen, terwijl elders de lunchtafel gedekt wordt, of uw bijeenkomst delen in een ochtend- en middagsessie met een geheel eigen invulling. Voor grotere gezelschappen combineert u de ruimtes in De Vos en De Jager.

Daarnaast organiseren we in de openlucht tal van activiteiten: van een ontspannende avondwandeling tot een uitdagende teambuildingsactiviteit.

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten is Landgoed Ulvenhart een perfecte keuze. In onze moderne, eenvoudige en geriefelijke kamers (10 kamers max. 34 personen) kunt u heerlijk overnachten. U valt in slaap met de geluiden en de geur van het bos. U ontwaakt met het gekwetter van vroege vogels.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
De perfecte plek net onder Breda
Op 9,3 hectaren tussen weiland en bos op een strategische plek in West-Brabant, tussen Rotterdam en Antwerpen, ligt Landgoed Ulvenhart. Nog geen 4 km. onder Breda, op een steenworp van de afslag Ulvenhout aan de A58.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Aan de bosrand, verscholen achter de bomen, bieden we een eigen gratis parkeergelegenheid voor ruim 80 auto’s.

Contact

Heistraat 16, 4858RL, Ulvenhout
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Heistraat 16, 4858RL, Ulvenhout
Toon mij het telefoonnummer