Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoed ISVW

  • Utrecht
  • Leusden
Dodeweg 8, 3832 R, Leusden
2 - 180 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Landgoed ISVW

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

CONFERENTIEHOTEL ISVW in Leusden is een  bijzondere bosrijke plek voor uw (meerdaagse) bedrijfstrainingen, vergaderingen en presentaties. Het professionele team van medewerkers garandeert in ieder geval rust en een probleemloos verblijf, zodat u plezierig en effectief kunt werken. Maar desgewenst verstoort de staf tijdens een filosofisch intermezzo de rust met prikkelende gedachten, stimulerende gespreksmethoden of ethische bespiegelingen. Korte survivaltochten in het land der waarheid stimuleren de creativiteit en het doorzettingsvermogen in de dagelijkse bezigheden.

CONFERENTIEHOTEL ISVW
ligt langs de A-28 op 6 hectare eigen grond aan de rand van Landgoed Den Treek. Het terrein huisvest het charmante hoofdgebouw uit 1916 en het Scandinavische gebouw DeKuilen. Rust, schoonheid en sfeer. Uw cursisten, uw collega’s en uzelf zullen zich zonder twijfel thuis voelen.

Ons conferentiecentrum is onderverdeeld in twee congreslocaties, namelijk het hoofdgebouw en zalencentrum De Kuilen. In totaal bevinden zich op Landgoed ISVW 13 verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen. Er is dus altijd een geschikte congreszaal voor bijvoorbeeld een bezinningsdag, conferentie, bijscholing of congres in de regio Utrecht.

Iedere congreszaal is standaard voorzien van een flip-over, beamer, conferencebox en draadloos internet. Tijdens uw verblijf op onze congreslocatie kunt u genieten van onze ontbijt- en lunchbuffetten of een 3-gangenmenu, allen met dagverse en veelal biologische producten. En wilt u overnachten in ons moderne conferentiehotel? Ook dat is mogelijk. Bij congreslocatie Landgoed ISVW zijn de mogelijkheden zeer breed om een uniek programma op maat samen te stellen!

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landgoed ISVW ligt langs de A-28 op 6 hectare eigen bosgebied aan de rand van Landgoed Den Treek in Leusden.
Rust, schoonheid en sfeer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
van Eedenzaalja32-16070-60-
Brouwerzaalja16-20--14-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Dodeweg 8, 3832 R, Leusden
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dodeweg 8, 3832 R, Leusden
Toon mij het telefoonnummer