Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoed Dutch Biz

  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Amersfoort-De-Berg-Zuid
De Genestetlaan 7, 3818 GW Amersfoort, Nederland
4 - 350 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Landgoed Dutch Biz

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Overnachten

Dutch Amersfoort 
Prachtig gelegen in de bosrijke Utrechtse heuvelrug biedt Landgoed Dutch Biz u een exclusieve inspirerende omgeving voor vergaderingen, ‘heisessies’, coaching en trainingen.

U vindt bij ons sfeervol ingerichte vergaderruimten van diverse omvang, uiteraard voorzien van alle moderne faciliteiten zoals Wifi, beamers en flipovers. De sfeervolle gebouwen met een lange geschiedenis zijn smaakvol ingericht en wij hechten veel belang aan een persoonlijke en ontspannen gastvrijheid waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat.

Landgoed Dutch Biz vormt een oase van rust en ruimte midden in het drukke hart van Nederland. Hier komen de deelnemers als vanzelf tot rust en worden ze uitgenodigd tot open communicatie en creatief denken.

Bij ons vindt u koffie, thee, water, jus d’orange en lekkers in de zaal en tussen de middag serveren wij een heerlijke en gezonde lunch, als het even kan op het grote terras met uitzicht op de tuin.

Ter afsluiting van een geslaagde bijeenkomst staat er een drankje en zoutjes voor u klaar in het Dutch Café en op verzoek verzorgen wij graag uw diner of barbecue.

Volop activiteiten!
Wilt u aan uw bijeenkomst een bijzondere en uitdagende activiteit vastknopen, zodat de deelnemers elkaar in een andere context leren kennen? Onze locatie leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten als teambuiliding, of als leuk personeelsuitje. Er kan gelasergamed worden in de bossen, en we kunnen ook een leuke VR game organiseren. We kunnen ook terug naar onze roots, en een prachtige ballonvaart vanaf ons eigen grasveld regelen!

In totaal zijn er 5 ruimtes van verschillende grootte ingericht en u bent meer dan welkom om bij ons u vergadering of training te organiseren!

Locatie

In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De locatie ligt zeer centraal, vlakbij de afrit van de A28 en beschikt over eigen ruime parkeerplaatsen. Station Amersfoort ligt op 15 minuten afstand en graag komen wij u, op uw verzoek, ook ophalen van het station.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
VMR1Ja2424603015050150
VMR2Ja12-20--12-
VMR3Ja6------
SerreJa16----16-
Dutch CaféJa120350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Locatie beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid

Contact

De Genestetlaan 7, 3818 GW Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Genestetlaan 7, 3818 GW Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer