Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kloosterhotel ZIN

  • Noord-Brabant
  • Vught
Boxtelseweg 58, 5261NE, Vught
2 - 120 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kloosterhotel ZIN

Overnachten
Wifi aanwezig

Kloosterhotel ZIN
Zoals de naam al doet vernoemen zijn wij een voormalig klooster. De fraters van wie het klooster is wonen met de communiteit op het terrein en zijn nog altijd actief bij ZIN. Zo helpen de fraters geregeld mee bij het ontbijt en verzorgen zij de meditatiesessies.

Door de toevoeging van moderne architectuur heeft het een open en eigenzinnig karakter. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en de mooie zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte.

Het kloosterritme
De sfeer van het kloosterleven is nog voelbaar; het is een rustgevende locatie waar persoonlijke aandacht de bovenhand heeft en waar het kloosterritme nog actief is.

Naast de meditatiesessies waar in de ochtend en middag aan deelgenomen kan worden, ligt er in de tuin een labyrint en kan je de stilte-gedichtenroute lopen.

Maatschappelijk betrokken
Kloosterhotel ZIN is solidair met kwetsbare groepen. Zo wordt ons huishouden grotendeels verzorgd door collega’s met een verstandelijke beperking.

Duurzaam
Onze locatie behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten en inkoop vindt zoveel mogelijk lokaal plaats. Wij zijn Green Key Goud en EKO Goud (100%) gecertificeerd.

Zeven dagen per week bieden we een inspirerende en rustgevende locatie aan. Hier vindt je persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit onze 100% biologische keuken.

Locatie

In het bos
Landelijk
Kloosterhotel ZIN is gevestigd aan de rand van Vught. De bereikbaarheid is uitstekend met eigen vervoer: slechts 17 minuten vanuit centrum s-Hertogenbosch en op nog geen 5 minuten afstand van de A2. Met openbaar vervoer reist u het gemakkelijkst via station 's Hertogenbosch of Vught met aansluitend gebruik van een OV-fiets.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Auditoriumja28401208010080120
Tuinkamerja3234100518080100
Bovenkamerja24204840---
Kapelkamerja22124024---
Heilig Hartkamerja12123024---
Ontvangskamerja6------
Verdiepingskamerja6------
Atelierja121620--24-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan gratis op ons landgoed.

Contact

Boxtelseweg 58, 5261NE, Vught
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Boxtelseweg 58, 5261NE, Vught
Toon mij het telefoonnummer