Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Duurstede

  • Utrecht
  • Wijk bij Duurstede
Langs de Wal 6-7, 3961 AB Wijk bij Duurstede, Nederland
20 - 350 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kasteel Duurstede

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Uw event in een middeleeuws kasteel
Kasteel Duurstede is een van de oudste kastelen van ons land. Indrukwekkend om te zien dankzij oude torens, een slotgracht en een ophaalbrug. Stijlvol van binnen door de fraaie gewelven, de oude haarden en het warme, moderne interieur. Het kasteel ligt op een rustig kasteeleiland, dat exclusief ter beschikking staat voor jouw bedrijfsfeest, congres, productlancering, seminar of netwerkbijeenkomst.

Combineer binnen- en buitenruimtes
Het middeleeuwse kasteel is geschikt voor groepen tot 350 personen en beschikt over zowel binnen- als buitenruimtes. De oude binnenplaats van het kasteel is voorzien van een prieel en een sfeervol overdekt terras. Perfect voor een ontspannen borrel, een netwerksessie of een barbecue. Het kasteeleiland leent zich bovendien uitstekend voor inspirerende outdoor activiteiten. Binnen heeft u de beschikking over meerdere zalen. Ideaal voor bijvoorbeeld een presentatie of workshop.

Verantwoord en zorgeloos genieten
Natuurlijk ontbreekt het u en uw gasten aan niets. Het team van Kasteel Duurstede voorziet u namelijk van hoogwaarde catering en desgewenst ook entertainment en activiteiten. Het kasteel beschikt bovendien over een Green Key-certificaat, wat garandeert dat voldaan wordt aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Zo kunnen u en uw gasten genieten van een perfect georganiseerde, zorgeloze én verantwoorde dag.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Kasteel Duurstede is gelegen in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht. De locatie is vanuit iedere regio in Nederland goed bereikbaar door de nabijheid van de snelwegen A2, A15, A27 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het kasteel.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Kasteel Duurstede ligt centraal in Nederland, in het historische stadje Wijk bij Duurstede, te midden van een prachtig park, omringd door een slotgracht.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren op enkele minuten loopafstand op het parkeerterrein aan de haven (P2 Kasteel/centrum, Lekdijk)

Contact

Langs de Wal 6-7, 3961 AB Wijk bij Duurstede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Langs de Wal 6-7, 3961 AB Wijk bij Duurstede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer