Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel de Hoogenweerth

  • Limburg
  • Maastricht
Hoge Weerd 2, 6229 AM Maastricht, Nederland
2 - 1500 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel de Hoogenweerth

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Wauw! Je eigen kasteel op de meest belangrijke dag! Exclusief voor jullie. Geniet van de luxe, vrijheid en exclusiviteit van Kasteel de Hoogenweerth!

Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Kasteel de Hoogenweerth en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

Aan de voorzijde ons unieke terras aan het water, gelegen aan de Maas. Onze ommuurde binnentuin geeft een warm gevoel, de plek voor de huwelijksvoltrekking! In de kapelzaal voelt u de warmte van het knetterende haardvuur…. In de grote zaal voel je de luxe maar ook de warme aankleding zorgt voor de perfecte locatie voor jullie feest!

Na het feest zwaaien jullie alle gasten uit vanaf het balkon van jullie eigen Royal Suite! De hele eerste verdieping, 250m2, is de fantastische bruidssuite van Kasteel de Hoogenweerth!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Gelegen naast het Provinciehuis aan de Maas, op een steenworp afstand van het MECC en slechts 5 minuten verwijderd van de A2 en het centrum van Maastricht.

Het domein is zeer goed bereikbaar, nabij afrit 55 en 56 (Mecc) van de A2 met duidelijke bewegwijzering richting het kasteel.

Steekwoorden
Historische locaties, vergaderruimte, vergaderzaal, kastelen, locaties Limburg, bijzondere locaties vlakbij Maastricht, feestlocaties, feestruimte, feestzaal, themafeest, zakelijke bijeenkomsten, officiële trouwlocatie

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalja40401001001500100350
Kapel zaalja1620604013050130

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het domein ligt een parkeerplaats met 300 verharde parkeerplaatsen.

Contact

Hoge Weerd 2, 6229 AM Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoge Weerd 2, 6229 AM Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!