Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Ipanema

  • Limburg
  • Maastricht
Avenue Ceramique 250, Maastricht, Nederland
10 - 300 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Ipanema

Live muziek
Wifi aanwezig
Ja-woord geven
Multimedia aanwezig
Fotoreportage

De torenzaal en ontvangsthal van het Bonnefantenmuseum leent zich uitstekend als trouw- en feestlocatie. Geliefden kunnen elkaar het ja-woord geven op de grote trap omringd door familie en vrienden en later de avond genieten van een spetterend feest in de torenzaal boven het museum. Natuurlijk zorgt Ipanema voor de culinaire invulling om de gasten volledig te ontzorgen, zoals een overheerlijk diner en gepaste hapjes voor de feestgangers later op de avond. Er zijn talloze mogelijkheden om uw trouwdag tot een onvergetelijke ervaring te leiden!

Hoe ziet de dag van uw dromen er uit?

Ontvangst
Ontvangst van de daggasten zal plaatsvinden bij Ipanema met een kop koffie, thee of een ander drankje naar wens. Afhankelijk van het weer ontvangen wij uw gezelschap in ons café of op het terras.

Ceremonie
De start van uw huwelijksceremonie. In overleg wordt de gewenste ruimte klaargezet waar de geliefden elkaar het ja-woord zullen geven. Deze ruimte wordt extra aangekleed met kaarsjes. Verdere versiering kunt u vooraf met ons bespreken of zelf verzorgen om de sfeer te creëren die u voor ogen had voor deze bijzondere dag.

Toost & Taart
Tijd om te toosten op het kersverse bruidspaar! Wij staan voor u klaar met een heerlijk glas sprankelende Cava. De toast zal bij goed weer plaatsvinden op het terras, anders rondom de trap van het museum. Er worden een aantal statafels en een zitje klaargezet.

Na de toast is het tijd voor een volgend mooi moment: het aansnijden van de bruidstaart. U zult de taart aansnijden en wij zullen het hierna van u overnemen en de taart verder verdelen onder uw gasten. Bij de taart serveren wij een kop koffie of thee. U bent vrij in de keuze van uw bakker. Wij rekenen uitsluitend snijgeld voor de taart en het uitserveren hiervan.

Na het aansnijden van de taart zullen de drankjes naar wens geserveerd worden. Op tafel zullen wij nootjes en andere hartigheden plaatsen. Om uw gezelschap voor te bereiden op het diner worden onze aperitiefhapjes en een amuse geserveerd.

Diner
Het café van Ipanema staat klaar voor uw sit-down diner.

In onze keuken wordt er zo veel mogelijk met streek- en seizoensproducten gewerkt. Graag bepalen wij geruime tijd van te voren wat de wensen zijn om met een passend menuvoorstel te komen.

Feestavond
Het ontvangst van de avondgasten met een sprankelend glas Cava en kenmerkt de start van de feestavond.

In de feestzaal wordt plaats gemaakt voor de openingsdans van het bruidspaar. Na de openingsdans worden er enkele hapjes geserveerd. Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van de hapjes.

Onze ervaring leert dat na al het gefeest rond middernacht er behoefte is naar een hapje. Graag voorzien wij uw gezelschap van een middernacht-snack. Qua invulling zijn er verschillende mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een puntzakje friet met mayonaise.

Uw mooie dag komt ten einde. De muziek wordt zachter gezet. De feestavond wordt afgesloten met een laatste rondje voor de gasten, waarna het tijd is om naar het hotel of huiswaarts te gaan.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
TorenzaalJaJaJaJa
AuditoriumJaJaJaJa
Studio RossiJaJaJaJa
MuseumcaféJaJaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Avenue Ceramique 250, Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Avenue Ceramique 250, Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!