Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Huygens' Hofwijck

  • Zuid-Holland
  • Voorburg
Westeinde 2A, 2275 AD Voorburg, Nederland
5 - 60 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Huygens' Hofwijck

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zakelijke meetings op Huygens’ Hofwijck
Zoekt u een meeting of vergaderlocatie middenin de Randstad die uitstekend per auto of openbaar vervoer te bereiken is? Maar die toch midden in het groen ligt en waar u die dag met uw collega’s of relaties exclusief te gast bent?

Dan is Huygens’ Hofwijck in Voorburg, de zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens, voor u de ideale locatie!

Op Hofwijck heeft u de keuze uit twee verschillende meeting ruimtes
In 2015 werd de nieuwe vergaderlocatie de Hofpoortzaal in het entreegebouw feestelijk geopend door astronaut André Kuipers, ambassadeur van Hugens' Hofwijck. De met zorg ingerichte locatie is voorzien van veel daglicht, een prachtig multimediaal scherm, aansluiting voor eigen laptop, WiFi en uitstekende koffie. De Hofpoort biedt plaats aan maximaal 14 gasten in een (vaste) boardroomopstelling.

Hofpoortzaal:
€ 285,- huur per dagdeel
€ 450,- huur per 2 dagdelen

In de historische Pronkzaal in het hoofdgebouw vergadert u op de plaats waar Constantijn Huygens dichtte en zijn wereldberoemde zoon Christiaan werkte aan zijn vele baanbrekende uitvindingen en ontdekkingen.

De Pronkzaal biedt plaats aan circa 20 gasten (u-opstelling) en maximaal 45 gasten (theateropstelling). Er is een beamer, scherm en WiFi aanwezig. In verband met de reguliere museumopenstelling is de Pronkzaal alleen beschikbaar op maandag, vrijdag en elke werkdag na 17.30 uur.

Pronkzaal:
€ 475,- huur per dagdeel
€ 675,- huur per 2 dagdelen

Restauratieve arrangementen* tijdens de meeting
4-uurs arrangement:
Gedurende 1 dagdeel koffie, thee, water, zoete lekkernijen en een uitgebreide broodjeslunch (dagverse soep van het seizoen, rijk belegde broodjes, vers handfruit,  melk & jus d’orange). De lunch serveren wij aansluitend of voorafgaande aan de vergadering. In de koelkast staat een assortiment van frisdranken.

€ 27,50 per persoon

8-uurs arrangement:
Gedurende 2 dagdelen koffie, thee, water, zoete lekkernijen, uitgebreide broodjeslunch (dagverse soep van het seizoen, rijk belegde broodjes, vers handfruit, melk & jus d’orange). In de koelkast staat een assortiment van frisdranken.
€ 37,50 per persoon

* Bovengenoemde restauratieve arrangementen zijn exclusief zaalhuur.

Lunchen in de Oudhollandse keuken op Hofwijck
Vergadert u in de Hofpoortzaal, maar wilt u even een frisse neus halen en/of uw gedachtes verzetten? Slechts 1 minuut lopen door de prachtige aangelegde tuin ontvangen wij u in het beroemde zeventiende-eeuwse huis Hofwijck.

Wij serveren de lunch in de Oudhollandse keuken van Constantijn en zijn zoon Christiaan en berekenen hiervoor een supplement van € 7,50 per persoon.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Huygens' Hofwijck ligt tegen het historische centrum van Voorburg aan, vlak naast NS station Voorburg en de afrit Voorburg van de A12.

Ook is het mogelijk per boot aan te leggen bij de exclusieve steiger van Hofwijck in de Vliet, bijvoorbeeld via de Vlietvaart of Salonboot Den Haag.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Pronkzaalja161240-6033-
Oudhollandse keukenja14---5033-
Vergaderlocatie Hofpoortja14------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Aan het Stationsplein van Voorburg en onder het spoorviaduct bevindt zich ruime parkeergelegenheid. Met de blauwe parkeerschijf kunt u daar twee uur gratis staan.

Tevens zijn er in de directe omgeving van Huygens' Hofwijck ook diverse parkeermogelijkheden met de blauwe parkeerschijf. 

Contact

Westeinde 2A, 2275 AD Voorburg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Westeinde 2A, 2275 AD Voorburg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer