Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hulstkamp Gebouw

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Feijenoord
Maaskade 120, 3071 NK Rotterdam, Nederland
50 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hulstkamp Gebouw

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
HET HULSTKAMP GEBOUW
Van jaarvergadering tot expositie, het kán!

Het Hulstkamp Gebouw beschikt over vijf zalen, welke in twee gebieden zijn opgedeeld. Allereerst de imposante glazen ruimte de Hoogeweegen met haar aangrenzende lounges en vervolgens de twee aaneengesloten industriële fabriekshallen. De zalen zijn onderling te combineren of te schakelen, waardoor er voor diverse programmaonderdelen of gastenvolumes onderdak kan worden geboden. Van welke ruimte u ook gebruik maakt, u huurt het Hulstkamp Gebouw altijd exclusief en u bent dan ook altijd de enige gebruiker op de desbetreffende dag.

De zalen zijn onderling te combineren of te schakelen, waardoor er voor diverse programmaonderdelen of gastenvolumes onderdak kan worden geboden. De gehele locatie is voorzien van WIFI.

 

Van welke ruimte u ook gebruik maakt, u huurt het Hulstkamp Gebouw altijd exclusief en u bent dan ook altijd de enige gebruiker op de desbetreffende dag.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Gelegen aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug is het zowel met openbaarvervoer, per boot en per auto goed bereikbaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Rotterdamzaalja--80-10060-
Wintertuinja--260-300240-
Amsterdamzaalja--80-10070-
Branderijja--200-200200-
Stokerijja--400-300300-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het is betaald parkeren op het Noordereiland. U voert bij de parkeerautomaat uw kenteken in en de gewenste parkeertijd. U betaalt hier met PIN of creditcard. Ook is het mogelijk om via een parkeerapp te betalen. Parkeer in de parkeervakken in de straten op het Noordereiland. Bij evenementen met meer dan 250 auto’s adviseren wij om voortijdig de parkeerstromen en –begeleiding te inventariseren. Recent heeft de locatie een metamorfose ondergaan en heeft het een nieuwe hedendaagse jas gekregen, zonder haar grandeur te verliezen. Authenticiteit van het verleden in een look- and-feel van het heden. Kortom kom en ontdek deze unieke evenementenlocatie!

Contact

Maaskade 120, 3071 NK Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Maaskade 120, 3071 NK Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer