Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hoppe Schiedam

  • Zuid-Holland
  • Schiedam
Nieuwe Haven 103, 3116 AB, Schiedam
20 - 300 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hoppe Schiedam

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Onze feestzaal "Hoppe" in Schiedam is bij uitstek geschikt voor een stijlvolle receptie of een knallend feest in de omgeving van Rotterdam. Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw gasten chique of casual te ontvangen. Alle mogelijke manieren van omlijsting zijn mogelijk, zowel culinair als op het gebied van (muzikale) aankleding.

Wij maken bijzondere hapjes of “fingerfood” in diverse stijlen vers uit eigen keuken. Van Sushi tot "Canapé de escalivada" en van cornetto met tonijn en wasabi-ijs tot "Rotterdamsche" bitterbal. Een speciale cocktailbar, een hippe DJ., een Hollandse band of ingetogen strijkje. Alles is mogelijk. Van een Tropisch avontuur tot een Glitter & Glamour feest, of juist een jaren 80 feest. Je kan het zo gek niet noemen of we kunnen het verzorgen. De uitstraling binnen Hoppe kan geheel naar wens worden ingevuld, van een LED-dansvloer tot linnen sluiers aan het plafond.

Op zoek naar een feestzaal in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen of Schiedam dan kom je automatisch bij feestzaal Hoppe Schiedam uit.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Hoppe in Schiedam biedt u als decor een stijlvol historische pand - een voormalige jeneverstokerij - aan de rand van het stadscentrum, en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Parterreja----15050140
Bovenverdiepingja-32120-120100-
Pizze Prontoja----15080140
Parterre XLja----300-300

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor Hoppe is er volop gratis parkeer gelegenheid

Contact

Nieuwe Haven 103, 3116 AB, Schiedam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuwe Haven 103, 3116 AB, Schiedam
Toon mij het telefoonnummer