Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

het Rijk van de Keizer

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Nieuw-West
Joris van Den Berghweg 109, 1067 HP Amsterdam, Nederland
4 - 650 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

het Rijk van de Keizer

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Creatieve evenementenlocatie het Rijk van de Keizer in Amsterdam
Het Rijk van de Keizer ligt verscholen in het groen van de Tuinen van West in Amsterdam op het culturele bedrijventerrein de 1800 Roeden. In een oase van rust en ruimte vind je de twee historische gebouwen E en F. Beide zalen genieten van een eigen unieke uitstraling. Het terrein maakte voorheen deel uit van de Stelling van Amsterdam. Een historische locatie op een bijzondere plek in Amsterdam West.

Het is de perfecte plek voor vergaderen, eten, trouwen en feesten. Exclusief te huur voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden.

Het Rijk van de Keizer beschikt over twee unieke gebouwen en een bloeiende binnentuin
Je betreedt het Rijk van de Keizer middels een bloeiende binnentuin. Deze wordt met veel liefde onderhouden, net als de eigen moestuin. De binnentuin kan zowel overdekt als verwarmd worden.

Vergaderingen, presentaties, seminars en diners in zaal E
Deze mooie rustieke zaal is voorzien van alle nodige techniek. De zaal heeft een mooi uitzicht over de weilanden en biedt plek voor groepen van 10 tot 150 personen.

Diner, borrel, kookworkshop of feest in zaal F
Deze mooie industriële zaal met mobiele open keuken, bar en feesttechniek biedt plek voor groepen van 10 tot 250 personen.

Borrelen of dineren in onze binnentuin
Onze binnentuin is tevens te gebruiken als eventuele derde plek en naar wens in te delen. De binnentuin staat vol met bloeiende planten. Het is een mooie buitenplek voor ontvangst, lunch, borrel of diner.

Amfitheater buiten in het groen en externe ateliers
Ons amfitheater heeft plek voor 350 zitplaatsen en biedt veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Ateliers op het terrein zijn via ons te huur voor eventuele break out sessies tot ongeveer 25 personen.

Cantina aan het water
Voor een intiemere en meer informele bijeenkomst is de Cantina een perfecte plek. De pipowagen met open haard is te huur voor groepjes tot 10 personen. Met een bezigheid houthakken is je heisessie compleet.

Eigen catering op maat
Onze chef houdt uiteraard rekening met eventuele dieetwensen of allergenen. Ook wordt er op aanvraag verschillende catering verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel met huisgemaakt lekkers. Een lekkere verse royale lunch of een keizerlijk diner met verrassende gerechten. Onze chef werkt voornamelijk met biologische streekproducten. Ook onze moestuin voorziet de keuken van geurige kruiden en kleurige bloemen.

We horen graag van je!
Bel of mail ons voor beschikbaarheid. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil? Ook daar kunnen we je mee helpen. We horen graag van je!

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In het groen van Amsterdam Nieuw-West. Dichtbij de ring A10, de A9 en A5.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Eja606015080200150200
Zaal Fja505010060200100250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op loopafstand is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact

Joris van Den Berghweg 109, 1067 HP Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Joris van Den Berghweg 109, 1067 HP Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer