Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede

  • Overijssel
  • Enschede
  • Enschede-Noord
Hengelosestraat 725, 7521PA, Enschede
2 - 100 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Van harte proficiat met het voorgenomen huwelijk! Op zoek naar een trouwlocatie, een mooie zaal voor een diner, feest of een sfeervol hotel waar alles onder één dak geregeld kan worden? Hampshire Hotels heeft fantastische trouwlocaties in de Benelux en zelfs op Saba! Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede heeft verschillende accommodaties die zich bijzonder goed geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. Alle ingrediënten zijn aanwezig: stijlvolle zalen, kundig personeel en fantastisch eten.

Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede is een officiële trouwlocatie. Voor de huwelijksplechtigheid heeft het hotel een prachtige, sfeervolle trouwzaal. In Brasserie De Bakspieker kan fantastisch gegeten worden en de ruimte is perfect voor een knallend huwelijksfeest.

Een trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Het is een speciale en mooie dag in het leven. Om een huwelijk persoonlijk te maken is het van groot belang dat rekening wordt gehouden met alle wensen van het bruidspaar. Maak van de voorbereidingstijd een paar heerlijke maanden. Het kan handig zijn om de huwelijksdag samen met een wedding planner uiteen te zetten. Dat scheelt wellicht zorgen en stress. Onze weddingplanner helpt graag van (J)a tot Z voor de mooiste invulling van uw dag!

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Hampshire Hotel - De Broeierd is gelegen aan de rand van Enschede, op 10 minuten afstand van het centrum. Wilt u genieten van het Twentse natuurschoon, dan is het hotel een prima uitgangspunt, u hoeft alleen maar even de straat over te steken en u staat middenin een bosrijke omgeving. Daarbij is het hotel makkelijk te bereiken omdat het vlakbij de A35 is gelegen. In de directe omgeving vindt u prachtige natuurgebieden, mooie dorpen, historische plaatsen en culturele steden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
conferentiezaal 1ja10------
Conferentiezaal 3ja30255040---
Diningroom 1ja16------
Diningroom 2ja16------
Diningroom 3ja16------
Diningroom 4ja25-5050504050
Diningroom 1 - 4ja--10075200100-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het hotel beschikt over voldoende eigen gratis parkeergelegenheid.

Contact

Hengelosestraat 725, 7521PA, Enschede
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hengelosestraat 725, 7521PA, Enschede
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!