Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Grote Kerk Schermerhorn

  • Noord-Holland
  • Schermerhorn
Oosteinde 2, Schermerhorn, Nederland
40 - 300 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Grote Kerk Schermerhorn

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

ZEG JA! IN DE BETOVEREND MOOIE GROTE KERK VAN SCHERMERHORN
De klokken luiden, de rode loper ligt voor je uitgerold en in de Grote Kerk van Schermerhorn zitten al jullie dierbaren. Dan schrijd je over de zerken vloer de kerk binnen waar in het magistrale licht van de gebrandschilderde ramen je geliefde staat te wachten.

Kan het nog romantischer? De Grote Kerk van Schermerhorn is niet voor niets al jaren een geliefde trouwlocatie. Na de restauratie in 2017 behoort deze Noord-Hollandse kerk tot de mooiste van Nederland. Een schitterend gebouw om elkaar het ja-woord te geven en de dag van je leven te beleven. Alles kan plaatsvinden onder dit ene bijzondere dak: van ceremonie tot receptie en van diner tot en met het complete feest. Dit vergeet je nooit meer, en je gasten ook niet!

In de landelijke omgeving - omringd door weilanden, molens en bruggetjes - ligt de Grote Kerk van Schermerhorn. De ruimte in het monumentale pand dat stamt uit 1636 is overweldigend, de akoestiek schitterend en als de zon door de gebrandschilderde ramen naar binnen schijnt, waan je je even in een heel andere wereld.

De kerk biedt plaats aan meer dan tweehonderd gasten en is betaalbaarder dan je denkt. Zomer en winter is de temperatuur in de kerk behaaglijk. Deze unieke locatie biedt alles wat jij nodig hebt om er een onvergetelijk feest van te maken: van licht- en geluidsapparatuur tot en met een (eventuele) complete catering naar keuze. Bovendien bieden we een rijk aanbod aan hofleveranciers met wie we arrangementen op maat kunnen maken.

De kerk is goed bereikbaar, zowel per auto als per boot. Gratis parkeerruimte is volop aanwezig.

De medewerkers van de Grote Kerk zullen er alles aan doen om van jullie trouwdag écht de mooiste dag van je leven te maken. Neem voor de mogelijkheden contact op. Bekijk onze trouwfolder https://www.grotekerkschermerhorn.nl/trouwfolder/.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Schermerhorn

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving

Contact

Oosteinde 2, Schermerhorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Oosteinde 2, Schermerhorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!