Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfbaan Hitland

  • Zuid-Holland
  • Nieuwerkerk aan den IJssel
Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
1 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Golfbaan Hitland

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zalen
Hitland beschikt over twee vergaderzalen die beide een schitterend uitzicht bieden op Golfbaan Hitland en Recreatiegebied Hitland: de Zwaluwzaal en de IJsvogelzaal. In beide zalen kan een keuze worden gemaakt uit diverse opstellingen.

De Zwaluwzaal
De Zwaluwzaal is de grootste zaal met een maximumcapaciteit van 65 personen. Bij een opstelling in de U-vorm kunnen er 24 personen plaatsnemen aan de tafel. Bij een carré-vorm 34 personen, theatervorm 65 personen, cabaret-vorm 34 personen en school-vorm 40 personen.

De IJsvogelzaal
De IJsvogelzaal is een kleinere zaal met een maximumcapaciteit van 20 personen. Bij een opstelling in de carré- en theatervorm kunnen er 20 personen plaatsnemen aan tafel. Met een opstelling in de school-vorm kunnen er 14 personen plaatsnemen.

Teambuilding / vergaderbreaks / Feesten
Vanwege de gunstige ligging is uw vergadering gemakkelijk te combineren met een lunch, diner, rondje golf of golfclinic voor uw gasten. Naast uw vergadering kunt u te allen tijde informatie over deze combinatiemogelijkheden opvragen. Op deze manier kan de vergadering naar wens worden ingericht en gecombineerd.

Golfclinic
Voor de beginnende golfer worden er golfclinics georganiseerd door de pro’s van Golfschool Hitland. Op deze manier kunnen beginnende golfers de basisfacetten van het golfen onder de knie krijgen.

Afhankelijk van uw wensen kan de clinic worden uitgebreid met een wedstrijdelement of met het lopen van de par-3 baan. Deze 9 holes baan is speciaal voor de beginnende golfer ontworpen, maar biedt ook aan de ervaren golfer mogelijkheid om het korte spel te oefenen. Een golfclinic kan voor zowel groepen als bedrijven worden georganiseerd en is een uitstekende manier om een gezellige dag te beleven met uw team.

Nachtgolf
Wilt u eens iets nieuws ervaren? Speel dan een golfwedstrijd in het donker. Nachtgolf is over het algemeen een ervaring die een onuitwisbare indruk achterlaat. Tijdens het golfen wordt u voorzien van een hapje en drankje in de baan. Een leuk event voor als uw bedrijf iets te vieren heeft of als u iets bijzonders wilt organiseren. Het algemene tarief is inclusief een dagschotel, maar u kunt het nachtgolfen uitbreiden en samenstellen zoals u wilt, bijvoorbeeld met een clinic vooraf of een dinerbuffet. Restaurant Hit eten & drinken informeert u graag over de mogelijkheden.

Ook is onze locatie geschikt als trouw- of feestlocatie! Restaurant Hit eten & drinken verzorgt uw bruidsfeest tot in de puntjes. Binnen biedt het restaurant ruimte aan 250 gasten, op het terras met uitzicht op Hole 18 aan 130 gasten.

Overnachten
Op een steenworp afstand van Golfbaan Hitland ligt het 4-sterren Hotel van der Valk met 94 hotelkamers. Dit hotel ligt aan de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel en is slechts 10 à 15 minuten rijden vanaf vergaderlocatie Hitland.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

De vergaderzalen van Hitland zijn gecreëerd in het Golfhuis van Golfbaan Hitland. Golfbaan Hitland is gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam en is via meerdere routes bereikbaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zwaluwzaalja344065346534-
IJsvogelja-1420--20-
Restaurantja----25090250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Golfbaan Hitland beschikt over een grote eigen parkeerplaats met gratis (en voldoende) parkeermogelijkheid.

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer