Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

  • Zeeland
  • Westkapelle
De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
2 - 250 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven
Buiten trouwen

Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor een succesvolle meeting of een bijzonder event dan is Fletcher Zuiderduin Beachhotel de uitgelezen locatie voor u! Deze locatie met een eigen, exclusief af te huren, Beachclub is namelijk gelegen tussen de duinen en nabij de kust.

Van een brainstormsessie of presentatie tot een uniek bedrijfsfeest, u kunt altijd terecht in een van de multifunctionele zalen van dit sfeervolle en moderne hotel. Kom tot rust en laat u verassen door de mogelijkheden van Fletcher Zuiderduin Beachhotel!

Capaciteit en mogelijkheden:
Dit unieke hotel beschikt over 4 multifunctionele meeting en eventzalen welke een capaciteit tot wel 250 personen hebben. Er zijn natuurlijk ook talloze mogelijkheden voor besloten en kleinschalige meetings. De zalen zijn verdeeld over het hotel en de Beachclub, u kunt dus zelf de door u gewenste omgeving uitkiezen! Gaat u voor een uitzicht op de prachtig groene duinen of voor een eindeloze horizon wanneer u uitkijkt over de Noordzee? Welke optie u ook kiest, inspiratie en zakelijk geheel worden ontzorgd, staat hier bij alle mogelijkheden garant.

F&B:
Dit hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant waar u de lekkerste gerechten kunt proeven. Het restaurant is uiteraard ook zakelijk in te zetten voor een heerlijk diner of uitgebreide lunch. Daarnaast bent u altijd welkom aan onze gezellige bar waar u samen met uw collega's een drankje kunt doen. Overigens is de Beachclub ook een ideale plek voor een bijzondere borrel!

Bereikbaarheid en parkeren:
Fletcher Zuiderduin Beachhotel is gemakkelijk te bereiken met de auto via de N288 en binnen een kwartier kunt u zich al in Middelburg bevinden, de bruisende hoofdstad van de provincie Zeeland. Op het hotelterrein zult u bovendien voldoende parkeergelegenheid vinden waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. Ook bevindt zich op minder dan 10 minuten loopafstand van het hotel een bushalte waardoor dit hotel ook goed met het openbaar vervoer te bereiken is.

Voordelen opgesomd: 

• Uw event volledig op maat!

• 4 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen

• Capaciteit tot 250 personen

• 70 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen

• Beachclub Zuiderduin

• Gecombineerd ruim 300m2 eventoppervlakte

• Altijd één centraal aanspreekpunt

Contact:

Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Zuiderduin Beachhotel

De Bucksweg 2

4361 SM Westkapelle

T +31(0)118 - 561 810

E info@zuiderduinbeachhotel.nl

W www.zuiderduinbeachhotel.nl


Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Tussen de levendige Walcherse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt ons recent geheel gerenoveerde Zuiderduin Beachhotel. Een unieke plek in het zeer geliefde Zeeuwse land.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zoutelande ZaalJa 85100180120250180250
Westkapelle ZaalJa2824504075-75

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
Toon mij het telefoonnummer