Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

  • Zeeland
  • Westkapelle
De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
2 - 250 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Tussen de levendige Walcherse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt ons recent geheel gerenoveerde Zuiderduin Beachhotel. Een unieke plek in het zeer geliefde Zeeuwse land. Maak kennis met ons vernieuwde hotel en laat u onderdompelen in Zeeuwse gastvrijheid. Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een ontspannen verblijf zullen garanderen. Ook de gezellige bar en het restaurant zijn geheel verbouwd en vernieuwd. Zij hebben een eigentijds karakter en een sfeervolle, moderne inrichting.

Trouwen
Niet alleen voor bruiloften, maar ook voor huwelijksjubilea bent u bij ons aan het goede adres. Zuiderduin Beachhotel in Westkapelle heeft alle ingrediënten om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Bel vrijblijvend voor een afspraak en kom de sfeer in ons hotel proeven. Wij kunnen samen met u uw feest tot een schitterende en onvergetelijke aangelegenheid maken en deze tot in de puntjes verzorgen!

Vergaderen
Het volledig gerenoveerde Fletcher Zuiderduin Beachhotel voorziet de zakelijke gast van alle gemakken. Het hotel heeft vier zalen om conferenties te organiseren, te vergaderen of presentaties te houden. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen ze aan de hedendaagse vergadereisen. De catering tijdens uw verblijf is van hoog niveau. Tevens is het hotel een uitstekende locatie om een receptie te geven of in grote gezelschappen te dineren. Na een intensieve dag vergaderen, kunt u genieten van de zon en de Zeeuwse lucht in onze Beachclub. Vanuit alle delen van het land is Westkapelle goed bereikbaar en bovendien kunt u gratis parkeren. Door de aanwezigheid van een helikopterplatform is het ook mogelijk om Zuiderduin met een helikopter te bezoeken. Het hotel biedt u de juiste mogelijkheden om succesvol zaken te doen.

Feest
Voor recepties, grotere bijeenkomsten of personeelsuitstapjes is Zuiderduin Beachhotel 'the place to be'. Het hotel biedt een capaciteit tot 1500 gasten, diverse mogelijkheden en een perfecte catering. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor onder meer bruiloften, jubilea, verjaardagen, babyborrels, koffietafels, feestjes en private diners. Een evenement of activiteit starten in de ambiance van het hotel en voortzetten op het strand of een speciaal (outdoor) arrangement? Het is bij Zuiderduin Beachhotel allemaal mogelijk!

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Tussen de levendige Walcherse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt ons recent geheel gerenoveerde Zuiderduin Beachhotel. Een unieke plek in het zeer geliefde Zeeuwse land.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja242550406040-
Zaal 2ja28457060120115-
Zaal 3ja242550406050-
Zaal 1 & 2ja242550406050-
Zaal 1 & 3ja28457060120115-
Zaal 2 & 3ja----180--
Zaal 1, 2 & 3ja85100180120250180-
Zaal 4ja2824504075--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Bucksweg 2, 4316SM, Westkapelle
Toon mij het telefoonnummer