Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Landgoedhotel Renesse

  • Zeeland
  • Renesse
Stoofwekken 5, 4325 BC, Renesse
6 - 300 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fletcher Landgoedhotel Renesse

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Op het prachtige Landgoed Moermond ligt het imposante Slot Moermond met haar brede oprijlaan en mooie gracht. Achter het slot ligt de Slottuin met romantisch prieel. Een echte aanrader voor een unieke huwelijksceremonie. Slot Moermond is een officiële trouwlocatie en biedt alles voor een romantische huwelijksdag!

Slot Moermond is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. Bij een huwelijksfeest op deze locatie hoeft u dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken.

Het jawoord kan gegeven worden in onze trouwzaal ‘De Ridderzaal’. Deze authentieke trouwzaal is voorzien van een wandkleed, donkere balken aan het plafond en een houten vloer. De maximale capaciteit van deze zaal is 60 personen en vormt een uniek decor voor uw huwelijksplechtigheid.

Bij mooi weer bieden wij u de unieke gelegenheid om buiten in onze Slottuin te trouwen. Hier kunt u elkaar omringd door bomen, fluitende vogels en romantische slotgracht het jawoord geven. De Slottuin is voorzien van een romantisch prieel en biedt de gelegenheid aan 200 gasten om uw huwelijk bij te wonen.

De Ridderzaal kenmerkt de authentieke sfeer van het slot met donkere balken aan het plafond en een prachtige houten vloer. U kunt hier terecht voor uw receptie. Voor een groot gezelschap kunnen wij de aansluitende Tuinkamer betrekken bij de Ridderzaal. Bij mooi weer bevelen wij ons royale terras met aangrenzende Slottuin van harte aan. Hier kunt u samen met uw familie en vrienden toosten op een gelukkig huwelijk terwijl u volop van de zon geniet.

Ook voor een swingende feestavond bent u in Slot Moermond aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw huwelijksfeest. Kies voor een van onze sfeervolle zalen of voor een huwelijksfeest in de Slottuin. Uiteraard beschikken wij over goede contacten met leveranciers van unieke (feest)tenten.

Ons gastvrije personeel, brengt in overleg met u, lekkere hapjes en drankjes rond. De invulling hiervan stellen wij graag samen met u samen. Uw feestavond op deze unieke trouwlocatie zal u en uw bruiloftsgasten nog lang bijblijven. Met plezier informeren wij u over onze mogelijkheden, zodat uw huwelijksfeest aan uw wensen zal voldoen.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn op deze unieke, sfeervolle locatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan en ontdek de vele mogelijkheden van Fletcher Landgoed Hotel Renesse.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer

Landhotel Renesse ligt op loopafstand van het strand van Renesse en het levendige centrum. Desondanks is het rustig gelegen en geniet u op het landgoed van rust en ruimte.

                                                              

Ook biedt Schouwen-Duiveland prachtige wandel- en fietspaden. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak vanuit Renesse mooie tochten door het duingebied, over rustige landweggetjes en door gemoedelijke dorpjes.

Verder zijn er vanuit Renesse leuke dagtrips te maken naar verschillende dorpen en steden, zoals Zierikzee, Veere en Middelburg. Kortom: de omgeving biedt voor een ieder wat wils. 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ridderzaal (Slot)ja24-50-804080
Tuinkamer (Slot)ja24-50-804080
's Gravenhofzaal (Orangerie)ja20186036804080
Heerenhofzaal (Orangerie)ja40281005012050120
Jan van Renessekamer (Slot)ja12-25-3012-
Van Tuijl van Serooskerkezaal (Slot)ja24-40-4024-
Witte van Haamstedezaal (Slot)ja24-40-40--
Regentenkamer (Slot)ja6----6-
Ceasar Porquin kamer (Slot)ja8------

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt gratis parkeren bij het hotel, of aan onze Slotlaan

Contact

Stoofwekken 5, 4325 BC, Renesse
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stoofwekken 5, 4325 BC, Renesse
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!