Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug

  • Overijssel
  • Rijssen
Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461PA, Rijssen
2 - 250 Personen
11 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Gelegen op de Rijsserberg in het midden van de prachtige natuur van Overijssel ligt Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Dit statige pand is mooi geplaatst op de heuvel en is dan ook een prachtig decor voor 'de dag van jullie leven'. De rust en ruimte van de natuur, de verschillende terrassen en de diverse zalen maakt Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug dé trouwlocatie bij uitstek.

Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om jullie dag in te vullen naar jullie eigen wens. Geef elkaar bijvoorbeeld het jawoord in een sfeervolle, mooi aangeklede zaal, in het gezellige restaurant of buiten op het royale terras met weids uitzicht over de tuin. Na de ceremonie kunnen jullie in één van de mooie zalen of buiten op het terras een stukje bruidstaart eten, felicitaties ontvangen en heerlijk borrelen met jullie gasten. Ook voor de culinaire invulling zijn jullie bij Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug op de juist plek. De chef en zijn keukenbrigade verzorgen graag de gehele culinaire invulling van jullie bruiloft. Van hapjes tot uitgebreid diner. Wensen jullie een heerlijk buffet, een diner dansant of een gangendiner als culinair hoogtepunt? Het zal jullie aan niets ontbreken! Samen met jullie kan het menu op maat worden samengesteld, zodat de culinaire invulling van jullie bruiloft  aan al jullie wensen voldoet. Geef na het diner een spetterend huwelijksfeest in één van de sfeervolle zalen en sluit de dag romantisch af door te overnachten in de bruidssuite waar een fles Fletcher’s Bubbels voor jullie klaar staat. De volgende dag kunnen jullie heerlijk nagenieten van deze geweldige dag en gebruik maken van de sauna en het vernieuwde binnenzwembad.

Of jullie nu kiezen voor een intieme bruiloft of een grote bruiloft met 250 personen, bij Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is er voor ieder wat wils. De diverse ruimtes bij Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug kunnen ook geheel naar jullie persoonlijke wensen aangekleed worden en uiteraard zorgt ons gastvrije personeel ervoor dat er niks ontbreekt op jullie huwelijksdag!

Zijn jullie al overtuigd of willen jullie nog meer informatie over wat er allemaal mogelijk is voor jullie speciale dag, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
In het Overijsselse Rijssen-Holten, ver weg van alle drukte maar zeer goed bereikbaar (op slechts 5 minuten afstand van de A1), ligt het mooie 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Omgeven door de prachtige natuur en bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg, vormt dit hotel een ideale uitvalsbasis om te genieten van rust en ruimte.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Reggeja282448305040-
Dinkelja323055407040-
Vechtja241835245030-
Vecht + Dinkelja52501205415080-
Vecht + Dinkel + Reggeja--160-200120-
Molenbeekja34367048---
Rammelbeekja20184024---
Puntbeekja20184024---
Schipbeekja141216----
Binnenbeekja141216----
Fonteinja16-30-3016-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461PA, Rijssen
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461PA, Rijssen
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!