Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Elzenduin

  • Zuid-Holland
  • Ter Heijde
Strandweg 18, 2684VT, Ter Heijde aan Zee
2 - 24 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fletcher Hotel Restaurant Elzenduin

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Prachtig gelegen aan de Zuid-Hollandse kust vindt u Hotel-Restaurant Elzenduin. Bent u op zoek naar cultuur, natuur, strand en lekker eten? Dan bent u bij dit sfeervolle 4-sterren designhotel in Ter Heijde met 27 luxueuze kamers die zijn ingericht in het verlengde van het zee- en strandgevoel op de juiste plek! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan FloraHolland of aan de steden Den Haag en Rotterdam. Het hotel is modern ingericht en het interieur bestaat uit vernieuwende luxe elementen.

Trouwen
Prachtig gelegen middenin de duinen aan de Zuid-Hollandse kust vindt u Hotel-Restaurant Elzenduin. Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. U hoeft dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Geniet in alle rust van een complete huwelijksdag in dit prachtige designhotel.

Geef elkaar het jawoord in een sfeervolle zaal of in het royale restaurant.

Vergaderen
Het hotel beschikt over twee vergaderzalen met een maximum capaciteit van 24 personen in blokvorm voor private dining. Het interieur van de vergaderruimtes sluit aan bij de rest van het hotel en is modern, warm en ontspannend. De inspirerende omgeving rondom het hotel stimuleert creativiteit en draagt bij aan een goed resultaat van uw bijeenkomst. Tevens maakt deze unieke locatie aan het rustige strand van Ter Heijde aan Zee het uitermate geschikt om uw vergadering te combineren met een teambuilding of outdoor activiteit.

Feest
Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin een prachtige locatie voor een feestelijke aangelegenheid. Persoonlijke aandacht voor uw trouwdag of feest staat bij ons boven alles. Graag nodigen wij u uit om onze locatie te bezichtigen en zelf de gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit te ervaren. Wij bieden tal van mogelijkheden en stellen graag samen met u een vrijblijvende offerte op maat op.

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Prachtig gelegen aan de Zuid-Hollandse kust vindt u Hotel-Restaurant Elzenduin.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Contact

Strandweg 18, 2684VT, Ter Heijde aan Zee
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Strandweg 18, 2684VT, Ter Heijde aan Zee
Toon mij het telefoonnummer