Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Duinoord

  • Zuid-Holland
  • Wassenaar
Wassenaarseslag 26, 2242PJ, Wassenaar
2 - 100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fletcher Hotel Restaurant Duinoord

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen is de bezegeling van jullie liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen. Aan de mooiste dag van jullie leven moet veel zorg en aandacht worden besteed, want een bruiloft is een dag om nooit te vergeten! Wij nemen graag een stukje zorg uit handen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. Geef elkaar het jawoord in één van onze mooie zalen, hef het glas op het gezellige terras, dineer in ons culinaire restaurant en overnacht in een comfortabele kamer. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen en kunnen onder meer zorgen voor een sfeervolle ingerichte locatie, een warm ontvangst van jullie gasten, heerlijke verfrissende drankjes, een dansvloer en entertainment. Ook de culinaire invulling kunnen jullie met een gerust hart aan ons overlaten.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een zeer gewilde locatie en bevat alle ingrediënten die er nodig zijn voor een geslaagd feest. Het hotel biedt de ruimte aan ongeveer zestig gasten. Bij een staande receptie is dit aantal uit te breiden tot 100 personen. De rustieke inrichting en mooie ligging draagt bij aan een intieme en familiaire sfeer. Uiteraard kunnen wij met jullie in samenspraak de catering naar wens invullen. Ook een overnachting na afloop behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn op deze unieke, sfeervolle locatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan en ontdek de vele mogelijkheden van Fletcher Boutique Hotel Duinoord.

Locatie

Aan het water
Op de hei
Aan de kust

Het unieke en authentieke Hotel-Restaurant Duinoord ligt net buiten het weelderige dorp Wassenaar. Verscholen tussen de ongerepte natuur en duinen loopt u binnen enkele minuten naar het strand en de zee. Een aanrader voor alle liefhebbers van natuur én cultuur.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Wassenaarseslag 26, 2242PJ, Wassenaar
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Wassenaarseslag 26, 2242PJ, Wassenaar
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!