Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp

  • Gelderland
  • Lochem
Paasberg 3, 7241 JR Lochem, Nederland
2 - 250 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

De omgeving van Hotel-Restaurant De Scheperskamp is er één om van te dromen: pittoreske stadjes in een glooiend landschap met prachtige heuvels en bossen. Maar ook in het hotel zelf waant u zich in andere sferen. Naast het verfijnde restaurant en de gezellige Engelse bar vindt u er ook een sauna, solarium, binnenzwembad en een beautycentrum.

Trouwen
Na een rit over een idyllische zandweg door de Lochemse bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken. Op deze unieke trouwlocatie, met een rijke historie, zult u echte Achterhoekse gastvrijheid ervaren.

Hotel-Restaurant De Scheperskamp neemt u, als één van de mooiste trouwlocaties in Gelderland, graag een stukje zorg uit handen. U hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om elkaar het jawoord te geven. Na de huwelijksceremonie kunt u alle gelukwensen in ontvangst nemen op ons ruime en gezellige terras, maar onze zalen bieden ook uitstekende mogelijkheden. U kunt hier terecht met een intiem gezelschap, maar ook voor een feest tot 250 personen.

Onze gastronomische keuken zorgt voor de culinaire invulling van uw huwelijksdag. Een high tea, lunch, diner, buffet en heerlijke hapjes, niets is ons te gek. Wij bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden met u.

Vanuit de prachtige tuin loopt u zo het bos in waar u sprookjesachtige huwelijksfoto’s kunt maken.

Na een spetterende feestavond wordt u op de bruidssuite hartelijk ontvangen met een heerlijke fles Champenoise en een prachtige bos rozen.

Vergaderen
Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp ligt te midden van het schitterende Achterhoeks landschap van Gelderland, aan de rand van Lochem. Dit vier sterren hotel heeft 50 comfortabele kamers en beschikt over 5 multifunctionele vergaderzalen, voor zowel grote als kleine groepen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met moderne apparatuur.

Feest
Bij Hotel-Restaurant De Scheperskamp in Gelderland kunt u uitstekend terecht voor al uw feesten en partijen. Het hotel beschikt over vijf goed uitgeruste zalen, welke allen compleet aan te kleden zijn naar uw wensen. Wij bieden u zalen met een maximale capaciteit tot 250 personen.

Wij bieden u tevens diverse mogelijkheden voor een perfecte catering. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor onder andere uw huwelijksfeest of jubileum, verjaardag, koffietafel en besloten diner.

De ervaring, gastvrijheid en servicegerichte instelling van onze vriendelijke medewerkers staan garant voor een uitstekend verloop van ieder evenement. Uw programma kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Locatie

In het bos
Landelijk
Na een rit over een idyllische zandweg door de Lochemse bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
IJssel - Berkelja808510090150100-
Berkelzaalja354040455050-
IJsselzaalja253030403535-
Reggezaalja404550-7575-
Slingezaalja35404040---
Schipbeekzaalja18202520---
Wintertuinja10------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Paasberg 3, 7241 JR Lochem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Paasberg 3, 7241 JR Lochem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website