Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Enversed Virtual Reality Center

  • Noord-Brabant
  • Eindhoven
  • Eindhoven-Strijp
Enversed VR Center, Torenallee, Eindhoven, Nederland
10 - 220 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Enversed Virtual Reality Center

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Vergader- & Workshopruimte

In het dynamische Strijp-S vind je deze bijzondere vergader- en workshopruimte. Door de creatieve, industriële sfeer die de omgeving en het gebouw uitademt, is deze locatie uitstekend voor inspirerende vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Je bezoek is tevens te combineren met een heerlijke lunch.

Liever iets actiefs om de creativiteit te stimuleren? Dan kan je kiezen voor een aanvullend VR-arrangement. Zo combineer je inspiratie met doen! De vergaderruimte is uitgerust met een whiteboard, beamer, presentatiescherm met audio- en geluidsapparatuur. De capaciteit van de ruimte is circa 50 personen.


Congres- & Exporuimte

Enversed biedt je alle mogelijkheden en ondersteuning voor het perfecte congres, een expositie, beurs of zakelijke event tot circa 220 personen. Enversed heeft een grote industriële exporuimte die wij volledig naar jouw wensen kunnen uitrusten. Naast het huren van de locatie, kan je rekenen op ons professionele en enthousiaste team dat voor je klaarstaat en graag meedenkt over de invulling van jouw event.


Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Enversed is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo is het dichtbijzijnste trein én busstation maar 3 minuten lopen vanaf onze locatie! Daarnaast zijn er verschillende parkeerhavens in de buurt waar je eenvoudig gebruik van kunt maken.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vergaderruimte (215 m2)Ja50505050505050
VR Center (800 m2)Deels7575757575-75
Expo Ruimte (800 m2)Ja100100220100220220220
Café (200 m2)Ja606020060200150150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er zijn diverse nabijgelegen parkeerhavens op Strijp-S waar je gebruik van kunt maken. Parkeerkaarten voor specifieke parkeerhavens kun je bij ons kopen. Wil je zeker zijn dat het aantal gewenste parkeerkaarten bij onze balie beschikbaar is? Geef dit dan vooraf bij de reservering aan ons door.

Contact

Enversed VR Center, Torenallee, Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Enversed VR Center, Torenallee, Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website