Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Dorset

  • Overijssel
  • Borne
Grotestraat 167, 7622 GE Borne, Nederland
2 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Dorset

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen
Vergaderen is het plezierigst in een inspirerende en besloten omgeving die tevens anonimiteit biedt.
Dorset heeft hiervoor sfeervolle, verzorgde en rustige vergaderruimtes welke tot uw beschikking staan. Een korte vergadering of een wat langere conferentie is mogelijk.

Uiteraard kunt u uw zakelijke bijeenkomst combineren of afsluiten met een geweldige lunch en/of diner.

Trouwen
Ruim een eeuw geleden liet textielbaron Albert Spanjaard een villa bouwen in het hart van Borne. Na hier geruime tijd met zijn gezin gewoond te hebben, deed het pand, dienst als raadhuis. In 1994 werd de volledig gerestaureerde Engels-Frans ingerichte villa omgedoopt tot "Dorset Mansion House" en worden er weer volop huwelijken voltrokken.

Bruidsparen die in het voorname decor van deze villa een van de mooiste dagen van hun leven willen beleven, zullen door de bijzondere entourage van Dorset verrast worden. De inrichting van de salon op de 1ste etage is afgestemd op het plechtige karakter van de huwelijksvoltrekking. Geluiden worden gedempt door het zware diepblauwe tapijt en de metershoge roomwitte gordijnen.

Na de plechtigheid kunt u in de lounge, maar ook op het balkon (met uitzicht op de beeldentuin) of op het terras een toost uitbrengen.

De sfeer in Dorset is warm, beschaafd en stijlvol.

Een huwelijk vieren is een feest, want ook in een statige ambiance gaat het er informeel aan toe. Een geruisloos werkende organisatie, op de juiste momenten persoonlijke aandacht, zorgen ervoor dat alle feestelijke wensen vervuld worden. Trouwen in Dorset is elkaar "trouw beloven" in een decor uit het romantisch verleden met de faciliteiten en service van vandaag.

Tevens verzorgen wij in overleg met u;
A la carte restaurant, Zakenlunches & diners, Huwelijksvoltrekkingen, Recepties, Wijn - Spijs proeverijen, High Tea's, Productpresentaties, Modeshows, lunches, Besloten diners, Huwelijksdiners, Vergaderingen.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
In het centrum van Borne nabij Hengelo gevestigd in het oude gemeentehuis.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid

Contact

Grotestraat 167, 7622 GE Borne, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Grotestraat 167, 7622 GE Borne, Nederland
Toon mij het telefoonnummer