Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Diligentia

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Lange Voorhout 5, 2514 EA, Den Haag
10 - 480 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Diligentia

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het is misschien wel de meest bijzondere zaal van Nederland met ‘slechts’ 14 brede rijen. Interactie met het publiek was nog nooit zo gemakkelijk. Techniek en faciliteiten zijn modern en professioneel. U kunt bijvoorbeeld onze Catchbox inzetten voor optimaal contact met uw deelnemers. Uw presentatie of bijeenkomst kan geheel naar uw wens worden uitgevoerd. Wat denkt u van een sfeervol diner op het podium!

Atriumfoyer 
Op de begane grond is de centrale hal prachtig verlicht door het glazen plafond, waar oud en nieuw op bijzondere wijze samenkomen. Die plek leent zich uitstekend voor een ontvangst met aan de zijkanten de garderobe en de bar. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot circa 300 personen en leent zich heel goed voor recepties en ontvangsten al dan niet in combinatie met de Theaterzaal. Ook (disco) feesten of live muziek komen op de parterre goed tot hun recht. 

Stijlkamer
Met uitzicht op het Lange Voorhout treft u op de eerste verdieping onze Stijlkamer. Het plafond met de originele plafonddecoratie uit ca. 1650 is in originele staat teruggebracht en voorzien van biezen van bladgoud en een zwart schaduwlijntje. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 60 personen. De uitloop naar de bovenfoyer kan eveneens gebruikt worden indien gewenst. De Stijlkamer is in theateropstelling geschikt tot 60 personen en voor een diner tot 50 personen. 

Bovenfoyer 
De bovenfoyer bevindt zich op de eerste verdieping en staat in open verbinding met de parterre. Vanaf deze ruimte is tevens de entree naar het balkon van de theater zaal en de entree naar de Stijlkamer. De bovenfoyer is geschikt voor ontvangsten tot circa 75 personen. 


Qua apparatuur en faciliteiten is Diligentia -met ook een vaste crew professionele technici- ingspeeld op de eisen en wensen van 2017.

De organisatorische ondersteuning en de culinaire invulling van uw evenement kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Theaterzaal Diligentianee--480--50-
Atrium Foyerja--80-300100300
Stijlkamerja--60-7050-
Bovenfoyerja--60-755075
Directiekamerja20------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Lange Voorhout 5, 2514 EA, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Lange Voorhout 5, 2514 EA, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer