Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Veranda

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Amstelveenseweg 764, 1081JK, Amsterdam
1 - 250 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Veranda

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Ja-woord geven
Buiten trouwen

Deze locatie biedt een sfeervol decor voor bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, vergaderingen, huwelijken, diners enzovoorts, voor zowel kleine als grotere groepen. De brasserie heeft een buiten-terras dat grenst aan het water. Omdat de locatie waar een feest, vergadering of evenement moet plaatsvinden vaak een persoonlijke keus is proberen wij deze te allen tijde op maat te organiseren.

Bedrijfsfeesten en evenementen
Modeshows, congressen, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, galafeesten, workshops en borrels! Alles is mogelijk! De Veranda biedt u de unieke locatie waar vrijwel alles mogelijk is. Maak vrijblijvend een afspraak, kom langs of bel om het een en ander te bespreken.

Vergaderen
De Veranda beschikt over een stijlvolle vergaderzaal die bij uitstek geschikt is voor het houden van trainingen, werkconferenties, presentaties, vergaderingen of themadagen. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden is De Veranda een aantrekkelijke locatie. De Veranda beschikt over 4 ruimten van 35m2 tot 170 m2, die plaats bieden aan 10 tot 100 personen; afhankelijk van de gewenste opstelling. Vergaderapparatuur is in voldoende mate aanwezig of kan worden verzorgd.

Trouwen
Wilt u trouwen in Amsterdam? De Veranda is een officiële trouwlocatie in Amsterdam.

In al onze zalen bieden wij u de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven. Met uw familie en vrienden, genieten van prachtige bruidstaart op het terras aan het water, verfijnde culinaire amuses en een fantastisch huwelijksfeest? Van huwelijksvoltrekking, tot en met receptie, diner en huwelijksfeest, alles wordt volledig op uw persoonlijke wensen afgestemd.

Wij beschikken over een terras aan het water en diverse unieke ruimtes. Zo biedt de tasting room de mogelijkheid voor een intiem diner.

Locatie

Aan het water
In het bos
Nabij openbaar vervoer
De Veranda is gelegen aan de rand van de Zuid-as en het Amsterdamse bos.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ballroomja52-100801751002175
Upperdeckja24-4524454045
Galleryja--12--12-
Tasting roomja--60-805080
The Livingja18---6060-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegheid aanwezig.

Contact

Amstelveenseweg 764, 1081JK, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Amstelveenseweg 764, 1081JK, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer