Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Veerensmederij

  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Amersfoort-Bosgebied
Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort, Nederland
2 - 500 Personen
10 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Veerensmederij

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Seminar, productlancering of een presentatie? Een inspirerende locatie versterkt de beleving van je bezoeker! De Veerensmederij heeft een industriële en stoere uitstraling en is de perfecte evenementenlocatie voor groepen tot 400 personen. 

Ruimtes
De theaterzaal heeft een vlakke vloer van 360 m2. Hier kunnen meerdere opstellingen gerealiseerd worden, met of zonder podium en tribunes. De aangrenzende foyer met bar heeft een oppervlakte van 140 m2. De ruimtes zijn volledig te verduisteren en beschikken over geluiddichte wanden. De doorgangen in het gebouw – ook die naar het podium – zijn ruim en kunnen onder meer voertuigen doorlaten. Voor de borrel is er een groot buitenterras.

Techniek 
De Veerensmederij beschikt over hoogwaardige technische en audiovisuele faciliteiten. Van (show)verlichting tot rigging en van geluidsversterking tot projectiemogelijkheden. Heeft u speciale wensen op het gebied van techniek? Dan realiseren we die graag. 


Horeca 
De Veerensmederij beschikt over eigen cateringvoorzieningen. We staan voor hoogwaardige, creatieve catering met een duurzame insteek. Uiteraard houden we daarin rekening met eventuele allergie- en dieetwensen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden.  


Entertainment 
Op zoek naar inspirerende workshops, teambuildingsactiviteiten, een dj of ander verrassend entertainment tijdens uw evenement? Onze medewerkers van De Veerensmederij komen graag met eenvoorstellen en ondersteunen u met de organisatie van uw evenement. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

De Veerensmederij is een indrukwekkende evenementenlocatie op de Wagenwerkplaats, op loopafstand van NS station Amersfoort en met veel gratis parkeergelegenheid.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Congreszaalja100-300--250300
Foyerja40-100--200200
Vergaderzaalja12--12-12-
Opnamestudioja20--20---
Geluidstudioja15--15---
Kleedkamer 1ja10--10---
Kleedkamer 2ja10--10---
Workshopruimte 1ja15--15---
Workshopruimte 2ja25--25---
Workshopruimte 3ja50--50---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is veel gratis parkeergelegenheid.

Contact

Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer