Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Schakel Nijkerk Vergader- & Congrescentrum

  • Gelderland
  • Nijkerk
De Schakel Nijkerk, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk, Nederland
2 - 250 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Schakel Nijkerk Vergader- & Congrescentrum

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Amersfoort? De locatie voor zowel grote en kleine groepen om te feesten vindt u onder de naam De Schakel. Wij zijn het vergader- en congrescentrum dat over alle faciliteiten en diverse zalen beschikt. Of u nu op zoek bent naar een feestlocatie in de omgeving van Amersfoort, een plek om te vergaderen of als u een congres wilt plannen, dan kunt u bij ons terecht.

Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden. Een breed scala aan evenementen kan bij ons verzorgd worden.

Het zijn niet alleen de faciliteiten die wij bieden die ons als onderscheidend aanmerken. Gelegen in Nijkerk is het ook onze locatie die u meerdere voordelen biedt. Als feestlocatie in de omgeving kunnen wij dan ook benaderd worden. Grote en kleine partijen, particulieren en zakelijke klanten zijn welkom.

Als u graag over een mooie en goed verzorgde feestlocatie in de omgeving van Amersfoort wilt beschikken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook de omgeving zelf mag niet vergeten worden. U en uw gasten kunnen genieten van de prachtige bosrijke omgeving, waarbij de Veluwse gastvrijheid u op uw gemak zal stellen. Wij bieden u als uw feestlocatie in Amersfoort een tot in de puntjes verzorgde gebeurtenis. Ruime mogelijkheden qua catering, Wifi en de laatste faciliteiten staan u onder andere ter beschikking.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Centraal in Nederland gelegen aan de rijkswegen A1 & A28 bij Amersfoort. Aan de rand van het centrum van Nijkerk. Naast het NS-station. Rechtstreeks bereikbaar vanaf de intercitystations Amersfoort, Utrecht en Zwolle

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
1ja443510070-60-
2, 3, & 5ja30246040---
4ja6072260155300170-
6 & 7ja20202620---
8 & 9ja10------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en bij het station.

Gratis parkeren middels blauwe schijf (max 3 uur) aan hoofdweg.
Betaald parkeren in de parkeergarage De Oosterpoort (schuin tegenover de Schakel) tarief € 0,90 per uur, bij de Schakel is een dagkaart tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar voor € 5,00

Contact

De Schakel Nijkerk, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Schakel Nijkerk, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk, Nederland
Toon mij het telefoonnummer