Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Landgoederij & Kasteel Cammingha

  • Utrecht
  • Bunnik
Camminghalaan 30, 3981 GH, Bunnik
10 - 850 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Landgoederij & Kasteel Cammingha

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven
Wifi aanwezig

De Landgoederij is een inspirerende locatie gelegen op een prachtige, groene plek aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Met vijf verschillende ruimtes is de locatie perfect geschikt voor uw succesvolle vergadering, brainstorm, congres, meeting en overige zakelijke bijeenkomsten in de regio Utrecht.

Door de grote en kleine zalen, diverse buitenmogelijkheden, groene omgeving en aanwezige faciliteiten is De Landgoederij een unieke locatie voor al uw zakelijke evenementen. De ligging vlakbij Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het een ideale ontmoetingsplaats voor bedrijven uit heel Nederland.

De tuin, de mooie terrassen, het uitzicht op het kasteel en de sfeervolle ambiance van De Landgoederij maken de locatie bijzonder voor u en uw gasten. Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol evenement. Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, catering, entertainment en aankleding.

Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, vindt u De Landgoederij. Een unieke en bijzondere trouwlocatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Deelja70-27080350234300
De Hooibergja25-604010072100
De Brinkja----9054-
De Tapperijja45-16050175135200
De Voorkamerja45-45-7045100

Parkeren in de buurt van deze locatie

De Landgoederij is centraal in het land gelegen, uitstekend bereikbaar en beschikt over een groot eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren (ca. 200 parkeerplaatsen).

Contact

Camminghalaan 30, 3981 GH, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Camminghalaan 30, 3981 GH, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer