Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Inspiratiekamers

  • Gelderland
  • Arnhem
  • Arnhem-Spijkerkwartier
Kastanjelaan 9, 6828 GH Arnhem, Nederland
2 - 15 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Inspiratiekamers

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

De InspiratieKamers in Arnhem zijn bijzondere vergaderlocaties, omdat alles erop gericht is mensen te inspireren. Vaak wordt er bij het organiseren van een vergadering of meeting niet of nauwelijks aandacht besteed aan de plek of de locatie waar de meeting plaatsvindt. Toch is dit uitermate belangrijk. Vergaderingen kunnen heel veel energie kosten, maar kunnen ook energie opleveren. In een prettige, inspirerende ruimte kan vergaderen daarom als aangenaam worden ervaren.

De InspiratieKamers zijn lichte, mooi ingerichte, trendy vergaderlocaties in monumentale stadsvilla's voorzien van alle gemakken, waar groepen op een inspirerende manier kunnen vergaderen of bij elkaar kunnen komen voor meetings. Onze vergaderlocaties onderscheiden zich van andere ruimtes, doordat ze inspirerend zijn qua inrichting, muziek, kunst, bibliotheek, e.d. Verder zijn onze vergaderlocaties voorzien van de meest moderne apparatuur en is er een zeer verfijnde catering.

De verzorging in onze vergaderlocaties is buitengewoon goed: lichte, verrassende, culinaire lunches en diners, gerechten uit alle werelddelen, desgewenst ook gespecialiseerd in biologische en vegetarische voeding. In de ruimtes wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en is inspiratie te vinden op alle mogelijke manieren: er zijn inspirerende boeken aanwezig, inspirerende films, inspirerende muziek, beelden en indien nodig ook inspirerende programma's, workshops en facilitators.

Doel van de InspiratieKamers is, dat de ruimte voedend moet werken. Alleen al door in onze vergaderlocaties te verblijven, gaan mensen makkelijker buiten de gebaande paden denken, krijgen ze meer ruimte in hun bewustzijn en gaan ze makkelijker communiceren. Onze ervaring is, dat mensen in de InspiratieKamers makkelijker op nieuwe ideeën komen en sneller andere wegen zien om hun problemen op te lossen.

In alle InspiratieKamers is overal wifi. Verder zijn alle audiovisuele middelen (beamer, laptop, projectiescherm, geluid) aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
De InspiratieKamers zijn lichte, mooi ingerichte, trendy vergaderlocaties in monumentale stadsvilla's in het centrum van Arnhem. Het is op loopafstand van Station Arnhem Velperpoort en Centraal.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Inspiratiekamer 1ja15151515151515
Inspiratiekamers 2ja15151515151515
Inspiratiekamer 3ja10101010101010
De Kas, InspirationGardenja12121212121212

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op 10 minuten afstand is vrij parkeren. Op locatie parkeren kost 1,75 euro per uur

Contact

Kastanjelaan 9, 6828 GH Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kastanjelaan 9, 6828 GH Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer