Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Heeren van Aemstel

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Thorbeckeplein 5, 1017CS, Amsterdam
1 - 350 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Heeren van Aemstel

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Doordeweekse dagen en zondag
Huur de hele Heeren af voor feestje, borrel, presentatie, openbare repetitie of wat dan ook.. De mogelijkheden zijn eindeloos! We vragen geen zaalhuur maar rekenen een minimale omzetgarantie van 1250 euro. We hebben alles in huis om je feestje te ondersteunen. Denk aan microfoons, beamers, DJ-apparatuur, beerpongtafels, Nintendo’s en natuurlijk een vet gelikt licht- en geluidssysteem. Er passen ongeveer 300 man in de Heeren, maar we kunnen de ruimte redelijk makkelijk kleiner maken. Geen zorgen over een half lege zaal dus! Natuurlijk hebben we ook een podium van 21m2, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen zijn de instrumenten.We hebben geen keuken, maar zijn wel héél goed geworden in bittergarnituur bakken. Heeft je borrel écht wat bruin fruit nodig, dan hebben we dat natuurlijk voor je! Je spullen kun je veilig opbergen in onze kluisjes.

Vrijdag en zaterdag
Mocht je je feestje op een vrij- of zaterdag willen vieren dan kan dat ook, zijn de voorwaarden net wat anders. Helemaal afhuren kan in verband met onze reguliere programmering niet, maar voor groepen van 5 tot 80 man kunnen we je wel een mooie avond bezorgen! Onze bovenbar – in half open verbinding met de rest van de zaak – leent zich uitstekend voor groepen en dit gedeelte kunnen we eventueel exclusief voor je reserveren, maar we vragen dan wel een omzetgarantie. Je hebt dan je eigen stuk Heeren – tot maximaal 80 man – met eigen opgang, bar, garderobefaciliteiten en super goed zicht op het podium. Ook voor de wat kleinere evenementen – afstudeerfeestjes, verjaardagen etcetera – hebben we super leuke arrangementen. We zorgen er voor dat je nergens over na hoeft te denken én voorzien wordt van een shotje of een bubbeltje van het huis.Wat je feestje ook is, we hebben altijd live-muziek en dj’s op vrijdag en zaterdag, dus die krijg je er gratis bij, en mocht je honger krijgen, we serveren ook bittergarnituur, dus mocht je feestje gebaseerd zijn op eating is cheating, we got your back :)

Overige momenten
De Heeren is ook af te huren voor film- of televisieopnames, (cd-)presentaties, vergaderingen, kinderfeestjes of wat dan ook! Voor dit soort evenementen kunnen wij natuurlijk een passende offerte maken.

Feestlocatie in Amsterdam

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Hartje Amsterdam om de hoek bij Rembrandtplein.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage om de hoek bij Waterlooplein.

Contact

Thorbeckeplein 5, 1017CS, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Thorbeckeplein 5, 1017CS, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer