Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Grolsch Veste

  • Overijssel
  • Enschede
  • Enschede-West-Bedrijfsterreinen
Colosseum 65, 7521 PP Enschede, Nederland
20 - 2500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Grolsch Veste

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie, een sfeervolle plek voor een bedrijfsevenement of een exclusieve ruimte voor bijeenkomsten met zakelijke relaties? In De Grolsch Veste vindt u voor ieder zakelijk doel een passende oplossing. Ruik het gras en laat De Grolsch Veste de basis zijn om met uw bedrijf tot topprestaties te komen.

Beurzen
Bent u op zoek naar een niet zo voor de hand liggende locatie voor uw beurs? Een locatie waar netwerken en zaken doen perfect gecombineerd kunnen worden? Als u voor De Grolsch Veste kiest bent u er verzekerd van dat uw bezoekers nog lang terugdenken aan het bezoek aan uw beurs!

De Hatrans Plaza leent zich uitstekend voor het faciliteren van kleine tot middelgrote beurzen. In deze ruimte zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig en het zicht op het veld van De Grolsch Veste zorgt voor een unieke uitstraling. Het stadion beschikt tevens over meer dan voldoende ruimtes voor presentaties, workshops of lezingen die aan uw beurs gekoppeld kunnen worden. Tijdens uw beursdag(en) verzorgen wij uiteraard de catering tot in de puntjes, voor zowel uw bezoekers als standhouders.

Congressen
De vele en diverse ruimtes van De Grolsch Veste maken dit een ideale locatie voor uw congres. De mogelijkheid om ruimtes te koppelen of combineren zorgen ervoor dat er altijd een geschikte locatie is, passend bij het aantal personen van uw congres. De zalen zijn in het bezit van noodzakelijke technische faciliteiten en hebben alle een eigen unieke uitstraling. Uiteraard wordt ook de catering van uw congres op maat verzorgd.

De afdeling Meetings & Events neemt graag een deel van de organisatie uit uw handen waarbij de ultieme beleving voor uw deelnemers altijd centraal staat.

Wanneer u kiest voor De Grolsch Veste kiest u voor een inspirerende omgeving voor de deelnemers van uw congres!

Vergaderen
Een bijzondere omgeving, topfaciliteiten en uitstekende cateringmogelijkheden: dat is vergaderen in De Grolsch Veste. Unieke locaties zoals de bestuurskamer of het Twentekwartier met zicht op het speelveld zorgen ervoor dat u samen met uw gasten buiten de hokjes denkt en wellicht tot verrassende uitkomsten komt!

Vergaderen in De Grolsch Veste is al mogelijk vanaf 10 personen en de mogelijkheden zijn enorm! Combineer uw vergadering bijvoorbeeld met een stadiontour door de catacombe van het stadion of voeg een bedrijfstraining of interactieve kookworkshop toe aan uw programma.

Er zijn diverse standaard vergaderarrangementen beschikbaar maar de medewerkers van Meetings & Events maken uiteraard ook graag een offerte op maat voor u.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Grolsch Veste is zeer goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. NS Station Enschede Drienerlo bevindt zich direct tegenover het stadion en De Grolsch Veste beschikt over 1000 parkeerplaatsen in de nabijheid van het stadion.


Parkeren in de buurt van deze locatie

In de nabije omgeving van De Grolsch Veste bevinden zich ruim 1000 gratis parkeerplaatsen.

Contact

Colosseum 65, 7521 PP Enschede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Colosseum 65, 7521 PP Enschede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer