Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Fietser

  • Gelderland
  • Ede
De Fietser, Ede, Nederland
2 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Fietser

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Onze mogelijkheden:
Mindset
De Mindset vergaderzaal is onze grootste zaal waar wij plek hebben voor maximaal 120 personen. In carré-opstelling kun je vergaderen met een groep van maximaal 50 personen. In deze vergaderzaal heb je de beschikking over een beamer en scherm (VGA- of HDMI-aansluiting) en een sprekersdesk op een podium. Daarnaast kun je gebruikmaken van een draadloze microfoon en hebben wij twee flipovers klaarstaan voor gebruik. Ook is het mogelijk om de ruimte op te delen met schermen.

Boardroom
De Boardroom is een exclusieve ruimte op de 1e verdieping van ons pand. Deze zaal is geschikt voor maximaal 50 personen en in carréopstelling hebben wij in deze zaal plek om te vergaderen met een groep van 24 personen. Je kunt gebruikmaken van een beamer en scherm (VGA- of HDMI-aansluiting) en bieden wij de optie om een microfoon en twee flipovers te gebruiken. Wij hebben helaas geen beschikking over een lift dus de ruimte is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De Fietser Compleet
Op maandag is het tevens mogelijk het gehele pand te huren waardoor er een beschikbaarheid komt voor 800 personen.

MTB Clinic
Een MTB Clinic in de bossen van Ede. Voor een leuke break in je vergadering, een sportief uitje of teambuildingsactiviteit. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Fietser is gevestigd in het rijksmonument de ENKA. Deze voormalige fabriekshal is te vinden aan de rand van het centrum van Ede. Onze locatie ligt op loopafstand van treinstation Ede-Wageningen. Ook is onze locatie gemakkelijk bereikbaar via de A1, A12, A30, A50 met diverse hotels in de buurt. De Fietser beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. De ligging bij de Veluwe, biedt een goede balans tussen de rust van de natuur en de drukte van de bebouwde stad. Het is een ideale locatie voor elk wat wils.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
MindsetJa50140140140140140
BoardroomJa252525502550
De Fietser CompleetJa800800

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor het gebouw is (gratis) parkeergelegenheid.

Contact

De Fietser, Ede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Fietser, Ede, Nederland
Toon mij het telefoonnummer