Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Courzand Café - Restaurant - Zalen

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Charlois
Courzandseweg 40, Rotterdam, Nederland
10 - 350 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Courzand Café - Restaurant - Zalen

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Op zoek naar een sfeervolle, bijzondere trouwlocatie in Rotterdam? Café Restaurant Courzand is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of een intiem feest, Courzand biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen. Bel ons gerust of maak vrijblijvend een afspraak.

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Café Restaurant Courzand is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken via het water? Trouwen in de grandioze grote zaal of liever in onze kleine zaal met eigen bar? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal. Een stadsbruiloft in een art deco pand met een eigentijds tint: dat is trouwen bij Courzand. Een hele bijzondere trouwlocatie in Rotterdam.

Voor ons staat jullie droom huwelijk centraal. Samen met jullie kijken we graag naar de mogelijkheden om jullie compleet verzorgde bruilofd uniek te maken.

Café Restaurant Courzand beschikt over twee prachtige zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en capaciteit. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren. Café Restaurant Courzand is de locatie om te trouwen in de gemeente Rotterdam!

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op Heijplaat kunt u gratis parkeren. Parkeer uw auto op feestavonden en na 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Condor loods.

Contact

Courzandseweg 40, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Courzandseweg 40, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!