Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

CORPUS Congress Centre

  • Zuid-Holland
  • Oegstgeest
Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH, Oegstgeest
15 - 450 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

CORPUS Congress Centre

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Met het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur geeft CORPUS Congress Centre een indrukwekkend en inspirerend visitekaartje af aan zijn bezoekers. Achter het robuuste uiterlijk van CORPUS schuilt bovendien een sterk concept dat uniek is in de wereld, waarbij alles draait om de wonderen van het menselijk lichaam en hoe je daar goed voor zorgt; aansprekend, verbindend en relevant voor ieder mens.

CORPUS Congress Centre is het kloppend hart van het Leiden Bio Science Park en beschikt over verschillende zalen met ongekende mogelijkheden. De lounge is een 7 meter hoge en overzichtelijke ruimte van 450m2. Hier bevinden zich een strak vormgegeven bar en een terras op het zuiden. Deze centrale, lichte ruimte is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en bij uitstek geschikt voor catering-, netwerk- of pauzemomenten. Grenzend aan de lounge bevindt zich het paradepaardje van CORPUS Congress Centre: de eveneens 7 meter hoge congreszaal van 568m2. Deze zaal is uitermate geschikt voor plenaire sessies van maximaal 540 personen. In een handomdraai kan deze congreszaal verkleind worden naar een congreszaal met een maximale capaciteit van 300 personen in combinatie met diverse breakoutzalen.

Op de 8e etage van CORPUS ligt het penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht over de Hollandse kustlijn. De lichte ruimte van 90 m2 biedt plaats aan 60 deelnemers in theater- of dineropstelling. Ben je op zoek naar een fijne plek voor bijvoorbeeld een borrel of workshop, dan is het penthouse de overweging zeker waard.

CORPUS Congress Centre biedt bovendien de mogelijkheid om de ‘reis door de mens’ toe te voegen aan het programma. Tijdens deze ‘reis’ maken de gasten op een unieke manier kennis met de wonderen van het menselijk lichaam, hun lichaam. Een garantie dat ze het evenement niet snel zullen vergeten.

NIEUW!
Wil je jouw event ECHT onvergetelijk maken, huur dan CORPUS in zijn geheel af! Dit houdt in dat het hele pand exclusief ter beschikking staat. Naast alle congreszalen, kunnen 6 interactieve ruimtes én de ruimtes in de ‘reis door de mens’ dienen als extra subzalen. 


Een bloedstollende ‘reis door de mens’ bij CORPUS

Van 31 januari tot 4 februari 2024 wordt CORPUS ‘reis door de mens’ griezelig anders. Die week staat CORPUS in het teken van de CORP(u)S Horror Journey. Deze reis bestaat uit een combinatie van scare nights en een escape room, waarbij de bezoekers een angstaanjagende reis maken met een spelelement.

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan?

Koop nu je tickets!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In het centrum
Aan de kust
CORPUS Congress Centre is gevestigd aan de A44, afslag 8, ter hoogte van Leiden. De locatie grenst aan het Leiden Bio Science Park. De foyer en congreszaal bieden beiden zicht op dit park. Het Penthouse op de 8e etage heeft een prachtig uitzicht over de Hollandse kustlijn.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Congreszaal Aja92154500200450300350
Congreszaal Bja7274300120250180200
Loungejanvtnvtnvtnvt400200300
Breakzoutzaalnee24125424nvtnvtnvt
Dubbele breakoutzaalnee402810440nvtnvtnvt
Drie geschakelde breakoutzalenneenvt4214360nvtnvtnvt
Vier geschakelde breakoutzalenneenvt5620880nvtnvtnvt
Penthouseja24146028606060

Parkeren in de buurt van deze locatie

CORPUS Congress Centre heeft een ruime parkeergarage en biedt in totaal ruimte aan 100 auto's. Bij grote bijeenkomsten met meer auto's biedt de naastgelegen garage van het Hilton Garden Inn Leiden**** parkeerplaatsen aan tegen hetzelfde tarief.

Contact

Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH, Oegstgeest
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH, Oegstgeest
Toon mij het telefoonnummer